Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
20. 11. 2008 / 14:26:30 (před 16 roky)
off
Person napsal(a):

Ale ak chceš, môžeš zabiť čas. Na mieste času by som sa veeeľmi bál.

Když já bych nejradši zabil čas zabitím někoho... :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 11. 2008 / 20:11:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Když já bych nejradši zabil čas zabitím někoho... :-)

Tak bež a někoho zab, starostovi je momentálně všechno jedno...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
25. 11. 2008 / 21:00:54 (před 16 roky)
off

Tak Starosta se opět vrátil ze služební cesty a našel svou manželku v posteli milenkou. Potřeboval bych nějakého velmi dobrého mafiána jestli by se ji nezbavil...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
xxmartinxx
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 12 | Dale
25. 11. 2008 / 21:05:19 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Tak Starosta se opět vrátil ze služební cesty a našel svou manželku v posteli milenkou. Potřeboval bych nějakého velmi dobrého mafiána jestli by se ji nezbavil...

O tom bych moch natočit love-story...

konz
25. 11. 2008 / 21:20:02 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

O tom bych moch natočit love-story...

Ale ne s dobrým koncem.
Hele mohl bych být režiser? tebe bych dal do hlavní role co ty na to?

xxmartinxx
25. 11. 2008 / 21:24:48 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Ale ne s dobrým koncem.
Hele mohl bych být režiser? tebe bych dal do hlavní role co ty na to?

No většinou teď režíruju sám, ale teda nevim, jestli se na tu roli hodim. Já hraju spíš charakterní role, jako klon Oscara Schindlera, nebo Gandalfova babička... Prostě ne jen tak kohokoliv...

konz
25. 11. 2008 / 21:29:58 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

No většinou teď režíruju sám, ale teda nevim, jestli se na tu roli hodim. Já hraju spíš charakterní role, jako klon Oscara Schindlera, nebo Gandalfova babička... Prostě ne jen tak kohokoliv...

Za tučný honorář? aspoň by sis zkusil něco nového!

xxmartinxx
25. 11. 2008 / 21:35:23 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Za tučný honorář? aspoň by sis zkusil něco nového!

Peníze, To ještě existuje? Já mám pár takovejch umělohmotnejch placiček, který se všem hrozně líběj... Stačí jim je na chvíli pučit a daj mi všechno zadarmo... Peníze neřešim už dost dlouho. Tvořím čistě z tvořivosti. Ale po přečtení scénáře ... kdo ví...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
25. 11. 2008 / 22:40:18 (před 16 roky)
off
xxmartinxx napsal(a):

Peníze, To ještě existuje? Já mám pár takovejch umělohmotnejch placiček, který se všem hrozně líběj... Stačí jim je na chvíli pučit a daj mi všechno zadarmo... Peníze neřešim už dost dlouho. Tvořím čistě z tvořivosti. Ale po přečtení scénáře ... kdo ví...

Hele, jakej máš denní rozvrh?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
xxmartinxx
25. 11. 2008 / 23:13:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hele, jakej máš denní rozvrh?

No teď připravuju zase jinej film... Asi to bude spinn-of k Schindlerovu seznamu. Bude se odehrávat před tisíci lety v Americe a bude vysvětlovat některý zvraty v původním Seznamu... Chceš roli? Nějaký mafiánský štěk?