Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
To by šlo...:)
Zabezpečím odvoz.
Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
Person napsal(a):
Zabezpečím odvoz.
Dohodnuto...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Person napsal(a):
Zabezpečím odvoz.
Ale kdo se zde obevil! Konečně tu nejsme jak na pustém ostově:)
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Ale kdo se zde obevil! Konečně tu nejsme jak na pustém ostově:)
Taky jsem bouchnul šampáňo na oslavu...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Taky jsem bouchnul šampáňo na oslavu...
Já si pustil kovadlinu na nohu, abych věděl že to není sen...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Já si pustil kovadlinu na nohu, abych věděl že to není sen...
Proč vlastně kovadlinu?
Logan napsal(a):
Proč vlastně kovadlinu?
Že by byla těžká?
konz napsal(a):
Že by byla těžká?
Takže je z tebe zmrzačenej starosta!
Logan napsal(a):
Takže je z tebe zmrzačenej starosta!
Ještě ne. Ja si ju pustil na zem, byla to rána a neprobudil jsem se tak se mi to nezdálo...
konz napsal(a):
Ještě ne. Ja si ju pustil na zem, byla to rána a neprobudil jsem se tak se mi to nezdálo...
Nebo se ti zdálo, že jsi pustil na zem kovadlinu...