Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2008 / 22:14:28 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Chéchecheche, já už nemůžu, takhle jsem se nezasmál od doby, co kanci sežrali moji ségru...

:D:D tys měl segru jo? kolik ji bylo?Že ju sežrali kanci...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2008 / 22:17:39 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D:D tys měl segru jo? kolik ji bylo?Že ju sežrali kanci...

No jo no, kecal jsem, nechal jsem jí odkrouhnout, tohle jsem nakecal policajtům...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 1. 2008 / 22:20:22 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No jo no, kecal jsem, nechal jsem jí odkrouhnout, tohle jsem nakecal policajtům...

Je mi to jasné. Já to chtěl udělat svojí segře. ale byla nějaká odolná. 2 zabijáky oddělala sama, 3 zranila a 6 poslala do blázince...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
24. 1. 2008 / 22:22:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Je mi to jasné. Já to chtěl udělat svojí segře. ale byla nějaká odolná. 2 zabijáky oddělala sama, 3 zranila a 6 poslala do blázince...

No to se dá zařídit...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 1. 2008 / 22:23:30 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No to se dá zařídit...

hmm zitra dořešíme...

Logan
24. 1. 2008 / 22:25:06 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

hmm zitra dořešíme...

Ok...

konz
25. 1. 2008 / 13:49:02 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No to se dá zařídit...

A jak by to šlo zařídit??

Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 1. 2008 / 17:01:52 (před 16 roky)
off

Konečne som späť! Po zápale priedušnice ma napadlo, že by som mal omrknúť hygienické zariadenia podnikov. A hádajte, kde som sa nakazil! Nie u nás, ale v nenávidenom Shelbyville! Dúfam, že som nedostal niečo horšie. Viac o týchto bacilonosičoch si napíšeme nabudúce. Nezabúdajte na vitamín C a podporu týhto novín.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
25. 1. 2008 / 17:03:29 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

A jak by to šlo zařídit??

Podrebuješ miestnosť bez hocijakých vecí použiteľných ako zbraň a samozrejme odzbrojiť aj ju.

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
konz
25. 1. 2008 / 19:00:57 (před 16 roky)
off
Person napsal(a):

Podrebuješ miestnosť bez hocijakých vecí použiteľných ako zbraň a samozrejme odzbrojiť aj ju.

jo presne