Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Chéchecheche, já už nemůžu, takhle jsem se nezasmál od doby, co kanci sežrali moji ségru...
:D:D tys měl segru jo? kolik ji bylo?Že ju sežrali kanci...
konz napsal(a):
:D:D tys měl segru jo? kolik ji bylo?Že ju sežrali kanci...
No jo no, kecal jsem, nechal jsem jí odkrouhnout, tohle jsem nakecal policajtům...
Logan napsal(a):
No jo no, kecal jsem, nechal jsem jí odkrouhnout, tohle jsem nakecal policajtům...
Je mi to jasné. Já to chtěl udělat svojí segře. ale byla nějaká odolná. 2 zabijáky oddělala sama, 3 zranila a 6 poslala do blázince...
konz napsal(a):
Je mi to jasné. Já to chtěl udělat svojí segře. ale byla nějaká odolná. 2 zabijáky oddělala sama, 3 zranila a 6 poslala do blázince...
No to se dá zařídit...
Logan napsal(a):
No to se dá zařídit...
hmm zitra dořešíme...
konz napsal(a):
hmm zitra dořešíme...
Ok...
Logan napsal(a):
No to se dá zařídit...
A jak by to šlo zařídit??
Konečne som späť! Po zápale priedušnice ma napadlo, že by som mal omrknúť hygienické zariadenia podnikov. A hádajte, kde som sa nakazil! Nie u nás, ale v nenávidenom Shelbyville! Dúfam, že som nedostal niečo horšie. Viac o týchto bacilonosičoch si napíšeme nabudúce. Nezabúdajte na vitamín C a podporu týhto novín.
konz napsal(a):
A jak by to šlo zařídit??
Podrebuješ miestnosť bez hocijakých vecí použiteľných ako zbraň a samozrejme odzbrojiť aj ju.