Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Person napsal(a):
Logan? Nevydieraš ma?
Já ne. Ale pokud tě nevydírám já, tak nikdo jiný taky nebude! Počítej s mojí ochranou...
Tak skús zistiť kto. Nejaká mafia zo susedného mesta?
Person napsal(a):
Tak skús zistiť kto. Nejaká mafia zo susedného mesta?
Nějaký hmyz, který je zapotřebí rozdrtit. Neboj, přes hranice města neproniknou. Tam mám své lidi, ve městě se ani pes neoklepe, aniž bych o tom nevěděl...
Logan napsal(a):
Nějaký hmyz, který je zapotřebí rozdrtit. Neboj, přes hranice města neproniknou. Tam mám své lidi, ve městě se ani pes neoklepe, aniž bych o tom nevěděl...
no to doufám. I když je pravda co ses tu objevil tak je ve městě větší klid...
konz napsal(a):
no to doufám. I když je pravda co ses tu objevil tak je ve městě větší klid...
Kdo se vyhne ruce spravedlnosti, na toho dopadne tvrdá pěst nespravedlnosti! Ve svém městě si budu bordel dělat sám...
Logan napsal(a):
Kdo se vyhne ruce spravedlnosti, na toho dopadne tvrdá pěst nespravedlnosti! Ve svém městě si budu bordel dělat sám...
ehm ehm...
konz napsal(a):
ehm ehm...
No co, taky mám právo vyhodit si z kopýtka! Z čeho bych měl jinak platit rodině?
oznam pre ostatných
Ľudia! Je nás tu málo. Pridajte sa hoci máte i postavičku z Futuramy alebo zo simpsonizeme!
Ako videli všetci čo si kúpili lístky na hokej, zápas skončil remízou 4:4. Fiasko!
Person napsal(a):
oznam pre ostatných
Ľudia! Je nás tu málo. Pridajte sa hoci máte i postavičku z Futuramy alebo zo simpsonizeme!
Ako videli všetci čo si kúpili lístky na hokej, zápas skončil remízou 4:4. Fiasko!
No jo. Všichni si vsadili u mě a kdo vsadil na remízu? Jen já...