Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
3. 2. 2008 / 11:55:01 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Konzi, logika! Mrtví nemluví a neotevírají sejf...

Neboj o mrtvolech tady nemluvi, jeden to přežil. vykopali ho s 2 mrtvejma s pod hnoje...a je naživu...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 2. 2008 / 12:09:42 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Neboj o mrtvolech tady nemluvi, jeden to přežil. vykopali ho s 2 mrtvejma s pod hnoje...a je naživu...

Jeden přežil? Tak to nebyla moje práce...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
3. 2. 2008 / 12:11:26 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jeden přežil? Tak to nebyla moje práce...

bohužel byla, řekl že ty a tví kumpáni jste mu to udělali. Dokonce měl tvůj podpis na čele... Ale jestli chceš tak ho z nějakej menší poplatek odstraním sám... Jmenuje se myslím Salvatore....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
3. 2. 2008 / 12:23:36 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

bohužel byla, řekl že ty a tví kumpáni jste mu to udělali. Dokonce měl tvůj podpis na čele... Ale jestli chceš tak ho z nějakej menší poplatek odstraním sám... Jmenuje se myslím Salvatore....

Jenže já se nikomu na čelo nepodepisuji. To byla spíš bouda hozená na tebe.

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
3. 2. 2008 / 12:28:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jenže já se nikomu na čelo nepodepisuji. To byla spíš bouda hozená na tebe.

to těžko on tě poznal...

Person
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2008 / 15:28:21 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to těžko on tě poznal...

Veď to je jasné, Logan prispieva do mojich novín. Myslím že do rubriky čierna kronika. Všetci to čítaju => poznajú ho

Simpsonovi - Zástupca starostu - Majorus Starostus Mladší...Science in progress
Person
3. 2. 2008 / 16:12:53 (před 16 roky)
off

V zaostalej západnej časti nášho mesta sa začal šíriť dizentéria. Ak môžete vyhýbajte sa styku s obyvateľmi tejto oblasti.

konz
5. 2. 2008 / 12:58:32 (před 16 roky)
off

jaké bude počasí? já vám ty zprávy nebudu pořád sponzorovat když ani neřeknete jaké bude počasí...

Person
5. 2. 2008 / 17:08:04 (před 16 roky)
off

Má sa privaliť rádioaktívny mrak z Ukrajiny, v noci bude pršať a kľudne môžeš dať vypnúť pouličné osvetlenie. Dážd sa o všetko postará.

Logan
5. 2. 2008 / 19:02:33 (před 16 roky)
off
Person napsal(a):

Má sa privaliť rádioaktívny mrak z Ukrajiny, v noci bude pršať a kľudne môžeš dať vypnúť pouličné osvetlenie. Dážd sa o všetko postará.

Tmavé ulice, to bude něco pro mě!