Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Konzi, logika! Mrtví nemluví a neotevírají sejf...
Neboj o mrtvolech tady nemluvi, jeden to přežil. vykopali ho s 2 mrtvejma s pod hnoje...a je naživu...
konz napsal(a):
Neboj o mrtvolech tady nemluvi, jeden to přežil. vykopali ho s 2 mrtvejma s pod hnoje...a je naživu...
Jeden přežil? Tak to nebyla moje práce...
Logan napsal(a):
Jeden přežil? Tak to nebyla moje práce...
bohužel byla, řekl že ty a tví kumpáni jste mu to udělali. Dokonce měl tvůj podpis na čele... Ale jestli chceš tak ho z nějakej menší poplatek odstraním sám... Jmenuje se myslím Salvatore....
konz napsal(a):
bohužel byla, řekl že ty a tví kumpáni jste mu to udělali. Dokonce měl tvůj podpis na čele... Ale jestli chceš tak ho z nějakej menší poplatek odstraním sám... Jmenuje se myslím Salvatore....
Jenže já se nikomu na čelo nepodepisuji. To byla spíš bouda hozená na tebe.
Logan napsal(a):
Jenže já se nikomu na čelo nepodepisuji. To byla spíš bouda hozená na tebe.
to těžko on tě poznal...
konz napsal(a):
to těžko on tě poznal...
Veď to je jasné, Logan prispieva do mojich novín. Myslím že do rubriky čierna kronika. Všetci to čítaju => poznajú ho
V zaostalej západnej časti nášho mesta sa začal šíriť dizentéria. Ak môžete vyhýbajte sa styku s obyvateľmi tejto oblasti.
jaké bude počasí? já vám ty zprávy nebudu pořád sponzorovat když ani neřeknete jaké bude počasí...
Má sa privaliť rádioaktívny mrak z Ukrajiny, v noci bude pršať a kľudne môžeš dať vypnúť pouličné osvetlenie. Dážd sa o všetko postará.
Person napsal(a):
Má sa privaliť rádioaktívny mrak z Ukrajiny, v noci bude pršať a kľudne môžeš dať vypnúť pouličné osvetlenie. Dážd sa o všetko postará.
Tmavé ulice, to bude něco pro mě!