Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Tmavé ulice, to bude něco pro mě!
no tmavé asi nebudou, když bude lejt radioaktivní déšť. Tě pujde vidět až z měsíce.
A kdy bude slunečno??
konz napsal(a):
no tmavé asi nebudou, když bude lejt radioaktivní déšť. Tě pujde vidět až z měsíce.
A kdy bude slunečno??
Nebude. Čím víc tmy, tím lépe. Uděláme ze Springfieldu druhý Gotham!!!
konz napsal(a):
A kdy bude slunečno??
Tak skoro nie, ten mrak je veľký. Bude to pekné svetelné divadlo...ako kvapky svetla.
Person napsal(a):
Tak skoro nie, ten mrak je veľký. Bude to pekné svetelné divadlo...ako kvapky svetla.
Tak to jsem rád. A chtěl bych se ještě zeptat jestli je na horách sníh, chtěl bych na snowboard
Hej mafioso! Za chvilku budes mit konkurenta, přijde jeden flojd. Jeden můj známej
konz napsal(a):
Hej mafioso! Za chvilku budes mit konkurenta, přijde jeden flojd. Jeden můj známej
Je neprůstřelnej?
Logan napsal(a):
Je neprůstřelnej?
To jediné by ho zrejme ochranilo
Person napsal(a):
To jediné by ho zrejme ochranilo
Tak novinář by to měl znát. Šerifové přicházejí a odcházejí, mafie zůstává...
A čo sa týky toho výpalného, zistil som že to spravili taký zasrani. Riadne som ich vytrieskal.
Person napsal(a):
A čo sa týky toho výpalného, zistil som že to spravili taký zasrani. Riadne som ich vytrieskal.
Si měl říct, bych je řádně vyhubil... A já vypálil konkurenci, kruci!