Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sanak napsal(a):
Nemam alkohol mam jen limonadu
CO ŽE??Tak to teda NE!!! Hospodskej aby neměl PIVO!? Buď si hned pořídíš několik beček piva, nebo řeknu dobrému známemu, kterej má velice výborné přesvědčovací metody...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Mohl bych být vlastník a obsluhující v jiné hospodě/baru, kde je alkohol všeho druhu :)
Simsni - ředitel jaderné elektrárny.
http://www.youtube.com/watch?v=u0GkL0SDQs0
konz napsal(a):
CO ŽE??Tak to teda NE!!! Hospodskej aby neměl PIVO!? Buď si hned pořídíš několik beček piva, nebo řeknu dobrému známemu, kterej má velice výborné přesvědčovací metody...
Volal jste mě starosto???
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Dobre dobre...Budu mít pivo přesvědčili jste mě : )...vše pro zákazníky!
Simpsonovi-Já jsem Hospodskej...kterej nelejvá aj nezletilým
184268 napsal(a):
zdravim já sem Spammer :-)
Spíš spermař...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Spíš spermař...
kvuli tomuhle jsi měl noční můry ? :-)
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
kvuli tomuhle jsi měl noční můry ? :-)
on i já.
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...