Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
A já mám ilegální dělníky. Takové plýtvání...
:-)
184268 napsal(a):
no jo musel sem to stihnout do hodiny...objědnal sem vysocerychlostni roboty :-)
Ano, ano. Vidím že vše je jak má být. škola se nezavře a ani žádna pokuta nebude. Spíše vám ane řediteli dám ještě 500 000,- dolarů že jste to stihnul tak rychle.
konz napsal(a):
Ano, ano. Vidím že vše je jak má být. škola se nezavře a ani žádna pokuta nebude. Spíše vám ane řediteli dám ještě 500 000,- dolarů že jste to stihnul tak rychle.
A co já? Já nic nedostanu?
konz napsal(a):
moc děkuji , uplatky beru rad :-)
Logan napsal(a):
A co já? Já nic nedostanu?
samozřejmě že ne :-)
konz napsal(a):
Táák! a Inspekce:
No u vstupních dveří by chtělo ozbrojenou střáž,
Za hlavnímy dveřmi nějakou vrátnici, ta stará pamatuje mého pradědu,
Trubky určitě zaizolovat ne li vyměnit,
Jaderný odpad není hnojivo, ten se musí zlikvidovat šetrně a né že se vyhodí pod kostel,
určitě kontrolovat zaměstnance, během mé inspekce mě 3 pozvraceli, 7 jich bylo totálně ožralích, 5 zfetovaných a zbytech už svítil radiací. Úniku radiace by se mělo taky zamezit. Celý areál by se měl oplotit a né že tam budou tři kůly na kterých je napsaáno soukromý pozemek, vstup zakázan.
No a to by asi tak bylo vše. Doufám že se to do příští kontroly změní, jinak budou vysoké pokuty.
Majorus Starostus
Stráž už je nová i s nebezpečným výrazem ve tváři.
Vrátnice i s novým vrátným, ten starý byl stašný ochlasta.
Trubky fungl nové, jaderný odpad předáváme nějaké neznámé společnosti, co s tím dělá už není naše starost, přebírají za to zodpovědnost.
Najal jsem speciálního kontrolora, který 3krát denně obchází zaměstnance a kontroluje, jestli není někdo ožralý, zfetovaný, svítící apod. Zařídil jsem i snížení úrovně radiace.
Oploceno elektrickým plotem a příkopem.
Snad to zatím stačí.
DarK napsal(a):
Trubky fungl nové, jaderný odpad předáváme nějaké neznámé společnosti, co s tím dělá už není naše starost, přebírají za to zodpovědnost.
Najal jsem speciálního kontrolora, který 3krát denně obchází zaměstnance a kontroluje, jestli není někdo ožralý, zfetovaný, svítící apod. Zařídil jsem i snížení úrovně radiace.
Snad to zatím stačí.
Pokud by jsi potřeboval loajální zaměstnance, nebo ostřílené hlídače, tak se ozvi. A propo, pokud by ta firma, která ti odváží odpad, byla drahá, nebo se cukala, tak doufám, že víš, na koho se obrátit...
184268 napsal(a):
samozřejmě že ne :-)
Dík, ti asi brzo ta škola nešťastnou náhodou vyhoří...
Logan napsal(a):
Dík, ti asi brzo ta škola nešťastnou náhodou vyhoří...
no tak ne no , ja se zkusim, primluvit...
DarK napsal(a):
Snad to zatím stačí.
Ok Beru na vědomí. a souhlasím...