Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
No právě, kamion s pivem přijede v pořádku a já nic nedostanu. Příště zásilka nedorazí...
A to pozvání beru, alespoň se domluvíme o pomoci na příštích volbách.
Ok beru na vědomí, ale jen když příští zásilka dorazí v pořádku a sní 4 krabice kvalitní whisky
konz napsal(a):
Ok beru na vědomí, ale jen když příští zásilka dorazí v pořádku a sní 4 krabice kvalitní whisky
Těžký život mafiána. Vždyť jsem jen chudý člověk s velkou rodinou...
Logan napsal(a):
Těžký život mafiána. Vždyť jsem jen chudý člověk s velkou rodinou...
Já jako majtel největšího stravovacího zařízení a bohatý muž bych vám mohl trochu pomoc s vaší finanční situací. Ale nic není zadarmo jde o to zjistit mi recepty na koblihy a zničit jejich majtele co říkáte ?
Zaplman napsal(a):
Já jako majtel největšího stravovacího zařízení a bohatý muž bych vám mohl trochu pomoc s vaší finanční situací. Ale nic není zadarmo jde o to zjistit mi recepty na koblihy a zničit jejich majtele co říkáte ?
Si jediné stravovacie zariadenie. A inšpekcia bude zajtra, tak aby to u teba nevyzeralo ako U Vladsa! Už teraz prepusť všetkých zamestnancov, ktorý fľusajú do burgerov, lebo po zajtrajšku ich vyhodíš aj s mastnou pokutou.
Vlads! Jeden pollitrák, mal som zlý deň.
Zaplman napsal(a):
Však mi se nějak domluvíme... :-)
Zaplman napsal(a):
pomoc s vaší finanční situací.
co říkáte ?
Kľudne zasponzoruj políciu. Možno sa prižmúrim oko pri inšpekcii.
Zaplman napsal(a):
zjistit mi recepty na koblihy a zničit jejich majtele co říkáte ?
S ničením bude problém ale:
mléko, cukr, máslo, sůl, vajíčko, hladká mouka, droždí, bílá čokoláda, vanilková esence, nebo cukr, formičky na koblihy, plech,
Příprava: V hrnci zahřejte mléko na 60 Celsia. Do mléka přidejte cukr, vanilkovou esenci, špetku soli a máslo. Rozdrobte droždí, rozmíchejte a dejte do mísy, přidejte do zahřátého mléka. Přidejte mouku a vajíčko se žloutkem. Pár minut to všechno míchejte, až vznikne těsto. To pak zakryjte a nechte kysnout na teplém místě asi půl hodiny. Uložte formičky na plech. Nitro formičky - plech potřete máslem, naplňte je těstem a povrch těsta upravte opláchnutým nožem. Přikryjte to a nechte opět kysnout asi 20 minut. Předehřejte troubu na cca. 180 Celsia, vložte Formičky s těstem (na plechu) a nechejte to tak na cca 20 minut. Pak koblihy vyklopte z formiček. Jakmile vychladnou, posypte je cukrem smíchaným se skořicí, nebo polijte cukrovou či čokoládovou polevou, nebo roztopenou bílou čokoládou. Když máte nějaké ty čokoládové posýpky, jako lentilky, jenom v rourkovitém tvaře, posypte koblihy, ještě, když jsou teplé.
Person napsal(a):
Kľudne zasponzoruj políciu. Možno sa prižmúrim oko pri inšpekcii.
S ničením bude problém ale:
mléko, cukr, máslo, sůl, vajíčko, hladká mouka, droždí, bílá čokoláda, vanilková esence, nebo cukr, formičky na koblihy, plech,
Příprava: V hrnci zahřejte mléko na 60 Celsia. Do mléka přidejte cukr, vanilkovou esenci, špetku soli a máslo. Rozdrobte droždí, rozmíchejte a dejte do mísy, přidejte do zahřátého mléka. Přidejte mouku a vajíčko se žloutkem. Pár minut to všechno míchejte, až vznikne těsto. To pak zakryjte a nechte kysnout na teplém místě asi půl hodiny. Uložte formičky na plech. Nitro formičky - plech potřete máslem, naplňte je těstem a povrch těsta upravte opláchnutým nožem. Přikryjte to a nechte opět kysnout asi 20 minut. Předehřejte troubu na cca. 180 Celsia, vložte Formičky s těstem (na plechu) a nechejte to tak na cca 20 minut. Pak koblihy vyklopte z formiček. Jakmile vychladnou, posypte je cukrem smíchaným se skořicí, nebo polijte cukrovou či čokoládovou polevou, nebo roztopenou bílou čokoládou. Když máte nějaké ty čokoládové posýpky, jako lentilky, jenom v rourkovitém tvaře, posypte koblihy, ještě, když jsou teplé.
Jéé, že ty ale umíš dělat chutě... :-)
No ko no! Policajt, aby neznal jak s edělaj koblihy:)
Jestli zitra nebudu mít 6 koblih, 4 piva a 3 hamburgery, tak vám všem udelaám takovou inspekci jakou jste jeste nevideli...
konz napsal(a):
Jestli zitra nebudu mít 6 koblih, 4 piva a 3 hamburgery, tak vám všem udelaám takovou inspekci jakou jste jeste nevideli...
Jen jim dej... :-)
konz napsal(a):
tu sú tie 4 piva, práve som otvoril nový sud