Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
Jo? Nízke úplatky? Jak bys asi vyžil? z toho platu starosty? to bys neměl ani na suchej rohlík! Natož aby sis žil aspoň trochu jako starosta. Já tohle město založil. Ale jestli chceš jít se mnou do voleb tak sežeň parlament a pak může začít volba. Ale první se bude rozhodovat jestli to bude veřejná nebo tajná a navíc já jako starosta tohoto města je budu muset schválit...Tak dělej jak umíš... Hodně štěstí.
Celou dobu tady netrpělivě čekám, kdy si toho všimneš...
Logan napsal(a):
Celou dobu tady netrpělivě čekám, kdy si toho všimneš...
už se stalo. Doufám že mě podpoříš...
konz napsal(a):
už se stalo. Doufám že mě podpoříš...
Druhá strana toho moc nenabídla a přeci jen jsme spolu začínali, tak asi jo...
Logan napsal(a):
Druhá strana toho moc nenabídla a přeci jen jsme spolu začínali, tak asi jo...
Děkuju. Jinak s enecháme překvapit co nabídne. Jinak to tak vidím že začnou volby.
Kde je zas ten zpravodaj?
konz napsal(a):
Děkuju. Jinak s enecháme překvapit co nabídne. Jinak to tak vidím že začnou volby.
Kde je zas ten zpravodaj?
Chrápe...
Logan napsal(a):
Chrápe...
njn jak jinak. Včera se v televizy tak ožral že ani nevěděl co je za století...
konz napsal(a):
njn jak jinak. Včera se v televizy tak ožral že ani nevěděl co je za století...
To mohla být sranda, já jsem bohužel byl včera venku za kšeftama...
Logan napsal(a):
To mohla být sranda, já jsem bohužel byl včera venku za kšeftama...
hmm to je škoda, to jsi měl vidět. Nejdřive sebou fláknul pod stáůl, pak se asi 2 reportáže škrábal zpět, pak řekl úplnou blbost a pak dodal "Však je 13. Století léta páně 1299 ne?" Jako že jsem měl svěják jak prase jak jsem ho viděl, a aby toho nebylo málo, tak jak skončila předposlední reportáž tak chlastal plaskáče...
konz napsal(a):
hmm to je škoda, to jsi měl vidět. Nejdřive sebou fláknul pod stáůl, pak se asi 2 reportáže škrábal zpět, pak řekl úplnou blbost a pak dodal "Však je 13. Století léta páně 1299 ne?" Jako že jsem měl svěják jak prase jak jsem ho viděl, a aby toho nebylo málo, tak jak skončila předposlední reportáž tak chlastal plaskáče...
Tobě už se ty klávesy taky pěkně motaj...
Logan napsal(a):
Tobě už se ty klávesy taky pěkně motaj...
Jako já se na ně moc často nedívam, ale dneska je to nějaké horší. Njn jak máš v sobě asi 8 nebo 9 piv, do toho pakl cigaret tak se pak nemůžeš divit...