Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
No ko no! Policajt, aby neznal jak s edělaj koblihy:)
Jestli zitra nebudu mít 6 koblih, 4 piva a 3 hamburgery, tak vám všem udelaám takovou inspekci jakou jste jeste nevideli...
Jste si vědom že když inspekce v mém Krusty Burgeru nedopadne dobře budete mít problém že ? Můžu zajistit aby se v TV mluvilo o vašich uplatcích atd. nebo by ste mohl ve své autě najít malou bombu rozumí me si že ?
Inšpekcia u Zaplmana dopadla pomerne dobre, až na zdochnutu krysu pri chladničke. Davam 95%. Podnik môže ostať otvorený.
Poznámka: Ešte nikto nevlastní koblihárnu, iba Krusty Burger.
Person napsal(a):
Inšpekcia u Zaplmana dopadla pomerne dobre, až na zdochnutu krysu pri chladničke. Davam 95%. Podnik môže ostať otvorený.
Poznámka: Ešte nikto nevlastní koblihárnu, iba Krusty Burger.
Vidím že se město zčíná rozvíjet. Jen doufám že mi SHERRIFO donese zprávu o inspekci v Crasty Burgeru.
Zaplman napsal(a):
Jste si vědom že když inspekce v mém Krusty Burgeru nedopadne dobře budete mít problém že ? Můžu zajistit aby se v TV mluvilo o vašich uplatcích atd. nebo by ste mohl ve své autě najít malou bombu rozumí me si že ?
No no no! Nezapomeň že tu máme mafiánského bosse, kterej mě klidně poslechne....
Správa:
Názov podniku: Crusty Burger
Riaditeľ: Zaplman
Adresa: Food Square 1
Hygienické zariadenia:
- personál: mužské (4 pisoáre, 2 misy), ženské (6 mís)
- zákazníci: mužské (4 pisoáre, 2 misy), ženské (6 mís), cena 5 Sk/Kč
Personál: 4 upratovačky, 5 servíriek, 2 kuchári, 2x obsluha kasy, počet brigádnikov sa mení
Hodnotenie: Všade vládla čistota a poriadok. Jedna zdochnutá krysa pri chladničke. 95%
Väzenské správy: Bol chytený kriminálnik známy ako Mačací muž. Momentálne je vo väzení s minimálnou ochranou.
konz napsal(a):
No no no! Nezapomeň že tu máme mafiánského bosse, kterej mě klidně poslechne....
Volal jste mě starosto? Při výrobě hamburgerů snadno dojde k požáru, stačí říct...
Mám návrh pre Logana, nemohol by si so svojou bandou strážiť väzenie? Myslím, že budu problémy s ochranou keď ich tam bude viac.
Person napsal(a):
Mám návrh pre Logana, nemohol by si so svojou bandou strážiť väzenie? Myslím, že budu problémy s ochranou keď ich tam bude viac.
To je maličkost... Kterou si jednou vyberu. Ok, přejímám správu věznice...
Logan napsal(a):
Volal jste mě starosto? Při výrobě hamburgerů snadno dojde k požáru, stačí říct...
V pořádku, jen jsem říkam že kdyby byl problem tak se o to postaraš
Person napsal(a):
Správa:
Názov podniku: Crusty Burger
Riaditeľ: Zaplman
Adresa: Food Square 1
Hygienické zariadenia:
- personál: mužské (4 pisoáre, 2 misy), ženské (6 mís)
- zákazníci: mužské (4 pisoáre, 2 misy), ženské (6 mís), cena 5 Sk/Kč
Personál: 4 upratovačky, 5 servíriek, 2 kuchári, 2x obsluha kasy, počet brigádnikov sa mení
Hodnotenie: Všade vládla čistota a poriadok. Jedna zdochnutá krysa pri chladničke. 95%
Väzenské správy: Bol chytený kriminálnik známy ako Mačací muž. Momentálne je vo väzení s minimálnou ochranou.
Jsem rád za zprávu. A doufám že bude další hlášení. Někde jsem slyšel, že vlads pere peníze. Hoši mrkněte se mi na to, ažť tu nemáme bordel. Díky, za to Vás pak pozvu na soukromou jachtu