Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
já sem BART
Bart není funkce, musíš si zvolit něco jiného...
184268 napsal(a):
já sem BART
Jako v klidu bys mohl být Bart, ale musel bys něco dělat, třeba nějakej bordel. Lepsí by bylo kdyby tu byl nekdo jako ucitel. ale muzes si to zkusisi :)
konz napsal(a):
Jako v klidu bys mohl být Bart, ale musel bys něco dělat, třeba nějakej bordel. Lepsí by bylo kdyby tu byl nekdo jako ucitel. ale muzes si to zkusisi :)
Byl bych spíše pro to, aby se rodina Simpsonových neobsazovala. Něco jako úcta rozuměj...
Logan napsal(a):
Byl bych spíše pro to, aby se rodina Simpsonových neobsazovala. Něco jako úcta rozuměj...
jn to je taky pravda. Tak si vyber neco jineho. Fuck s ty,m že mas bartasa v avataru, zkus neco jineho. Treba nejakej bohac....
konz napsal(a):
jn to je taky pravda. Tak si vyber neco jineho. Fuck s ty,m že mas bartasa v avataru, zkus neco jineho. Treba nejakej bohac....
Mluvíš mi z duše starosto. Člověk co má hodně peněz. A nejlépe hodně peněz a rodinu... :-)
Logan napsal(a):
Mluvíš mi z duše starosto. Člověk co má hodně peněz. A nejlépe hodně peněz a rodinu... :-)
Presne. Mafie, starosta + nejbohatsi z mesta kombinace jak vysitá..
konz napsal(a):
Presne. Mafie, starosta + nejbohatsi z mesta kombinace jak vysitá..
Obvzlášť, když šerif hodil flintu do žita...
Logan napsal(a):
Obvzlášť, když šerif hodil flintu do žita...
jn chudák. ZA smrt jeho andulky nikdo nemuze...
konz napsal(a):
jn chudák. ZA smrt jeho andulky nikdo nemuze...
No já v tom prsty nemám. Pokud se teda neprobudil s její hlavou v posteli, pak bych si tak jistý nebyl...
Logan napsal(a):
No já v tom prsty nemám. Pokud se teda neprobudil s její hlavou v posteli, pak bych si tak jistý nebyl...
jn nechtel bych. celkem to otraslo nasim mestem. ted bych dal minutku ticha za zesnulou anču...