Diskuzní fórum

Simpsonovi

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
18. 1. 2008 / 23:49:51 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jn nechtel bych. celkem to otraslo nasim mestem. ted bych dal minutku ticha za zesnulou anču...

Ok, jdu do kostela za ni zapálit svíčku...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 1. 2008 / 23:50:44 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ok, jdu do kostela za ni zapálit svíčku...

pockej me pred samoskou, pudu taky. Pozustalym venuju 150 000 dolaru snad jim to trochu ulevi...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
18. 1. 2008 / 23:53:41 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

pockej me pred samoskou, pudu taky. Pozustalym venuju 150 000 dolaru snad jim to trochu ulevi...

Já už zapálil svíčku, stála mě celé dva dolary, to víš, musím živit rodinu...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
18. 1. 2008 / 23:55:46 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já už zapálil svíčku, stála mě celé dva dolary, to víš, musím živit rodinu...

Jasně, chápu. Ja manželku i s fakanama poslal na Seicheli nebo jak se to tam jmenuje, a to upln ebez niceho. tak ze se nemužou vrátit... a to se mi líbi.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
18. 1. 2008 / 23:59:03 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Jasně, chápu. Ja manželku i s fakanama poslal na Seicheli nebo jak se to tam jmenuje, a to upln ebez niceho. tak ze se nemužou vrátit... a to se mi líbi.

No fuj, takové brutální řešení. Kdyby jsi řekl, mohl jsi v příštích volbách hrát člověka, jenž ztratil rodinu, ale jeho neochvějného ducha nic nezlomí...

konz
19. 1. 2008 / 00:02:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No fuj, takové brutální řešení. Kdyby jsi řekl, mohl jsi v příštích volbách hrát člověka, jenž ztratil rodinu, ale jeho neochvějného ducha nic nezlomí...

Njn al eco jsem mel delat. Já to chtěl po dobrém, ale ona pořád kup mi to a lup mi tamto,a dětska byly tak zblbe z matky že byly jak ona. To už nešlo. Zastřelit sem je nechtěl nejsem vrah. No škoda že jsem tě neznal dříve.
I když nešlo by to ještě teď? že bys mě jich zbavil? samo za obvyklou taxu..;-)

Logan
19. 1. 2008 / 00:05:44 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Njn al eco jsem mel delat. Já to chtěl po dobrém, ale ona pořád kup mi to a lup mi tamto,a dětska byly tak zblbe z matky že byly jak ona. To už nešlo. Zastřelit sem je nechtěl nejsem vrah. No škoda že jsem tě neznal dříve.
I když nešlo by to ještě teď? že bys mě jich zbavil? samo za obvyklou taxu..;-)

No, nerad porušuji hranice svého území, rozhodně ne za obvyklou taxu... :-)

konz
19. 1. 2008 / 00:06:38 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No, nerad porušuji hranice svého území, rozhodně ne za obvyklou taxu... :-)

OO ja vlastně zapomel že jsou za hranicema. Ok to by šlo si řekni cenu a hned ti to převedu

Logan
19. 1. 2008 / 00:11:45 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

OO ja vlastně zapomel že jsou za hranicema. Ok to by šlo si řekni cenu a hned ti to převedu

Už dlouho jsem se chtěl podívat na Seychelly, myslím, že se nějak domluvíme. Kdo u tebe řídí odvoz odpadků?

konz
19. 1. 2008 / 00:13:10 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Už dlouho jsem se chtěl podívat na Seychelly, myslím, že se nějak domluvíme. Kdo u tebe řídí odvoz odpadků?

pronajatá služba. Proč?