Diskuzní fórum

One Day at a Time

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
27. 3. 2020 / 14:57:05 (před 4 roky)
off

Tak se přidávám a po vzoru andromache přecházím s překlady sem. Titulky k prvním třem řadám jsou dostupné všude možně, časem je dám všechny dohromady a nahraju na jedno místo, ať je máte pohromadě. Překlady k aktuální čtvrté řadě se pokusím dělat co nejdřív, tak aby se vše pohybovalo maximálně v řádu dní. Dotazy, připomínky, návrhy... zkrátka cokoli můžete házet sem, nebo přímo mně do zpráv.

jesmot
27. 3. 2020 / 14:58:37 (před 4 roky)
off

A rovnou tedy i titulky k S04E01, překlepy snad vychytané, možná mi něco uteklo, tak se omlouvám.

Titulky stahujte tady

andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
28. 3. 2020 / 00:49:53 (před 4 roky)
off

A já si říkala, jestli bude někdo pokračovat s překladem :-). Jako první díl jsem sice v klidu zvládla s anglickýma titulkama, ale myslím, že u těch dalších si počkám na překlad :-).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
jesmot
6. 4. 2020 / 22:45:33 (před 4 roky)
off

Konečně jsou dokončeny také titulky na S04E02, titulky byly komplet blbě časovány, takže jsem je musel předělávat, to zabralo nejvíc času (možná to tak bude i u dalších překladů, což by je mohlo trochu pozdržet, ale zase snad maximálně v dvou/tří řádu dní). Titulky sedí na verzi s reklamami (cca 30 minut), až narazím na video bez nich, tak můžu předělat překlad i na něj, jestli bude zájem. Doufám, že všechno už teď bude v pořádku. Kdyby byl jakýkoli problém pište, to platí, i kdyby vám něco nevyhovovalo na překladu.

Titulky stahujte tady

Editováno: 1x | Naposledy: 6. 4. 2020 / 22:51:58
jesmot
16. 4. 2020 / 23:44:23 (před 4 roky)
off

Po menších technických a překladatelských problémech je hotový překlad s04e03, na další epizodě se pracuje. Užijte si epizodu.

Titulky stahujte tady