Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Co si myslíte o tomto skvělém seriálu?
Já bych žřekl že je velice povedenej. Jak v tom kde se odehrává, tak i v tom smyslu proo humor.
jak to vidoite vy?
konz napsal(a):
Co si myslíte o tomto skvělém seriálu?
Já bych žřekl že je velice povedenej. Jak v tom kde se odehrává, tak i v tom smyslu proo humor.
jak to vidoite vy?
I když preferuji spíše vážnější díly před humornými, většina gagů je vskutku smrtící. Obvzlášť poslední díl stojí za to vidět...
To teda jo. to bych doporučil každému.
Dobrý a vtipný seriál, který doporuuji každému.
to mi povídej, dost drsný humor, ale ve válkách to asi jinak nejde...by se tam fakt museli zblaznit
Katka Bošková napsal(a):
to mi povídej, dost drsný humor, ale ve válkách to asi jinak nejde...by se tam fakt museli zblaznit
Myslím že jo. Ale zajímalo by mě jak to dopadlo když se vrátily domů
konz napsal(a):
Myslím že jo. Ale zajímalo by mě jak to dopadlo když se vrátily domů
To je ale inspirace! Inu, když mohla být po dvaceti letech Nemocnice na kraji města, tak proč ne Mash...
Logan napsal(a):
To je ale inspirace! Inu, když mohla být po dvaceti letech Nemocnice na kraji města, tak proč ne Mash...
To by je mohli poslat třeba do Iráku :-D
Kopy napsal(a):
To by je mohli poslat třeba do Iráku :-D
Ale to by museli byť veľmi starý.
Person napsal(a):
Ale to by museli byť veľmi starý.
No právě! V Iráku by použitím biologických zbraní došlo k zmrtvýchvstání a geniální zápletka je na světě. Zombie - Mash, každé úterý od 20:00...