Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nejlepší je stejně Radar a Clinger
Simpsonovi-Já jsem Hospodskej...kterej nelejvá aj nezletilým
Sanak napsal(a):
Nejlepší je stejně Radar a Clinger
Souhlas.
Čekat do konce se vyplatí: uvidíš, jestli druhá půlka bude stejně mizerná jako ta první!
Jo no něco na tom bude...
Tak jak ta MASH skončila?? Asi všichni umřeli stářím co?
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Jo no něco na tom bude...
Tak jak ta MASH skončila?? Asi všichni umřeli stářím co?
Ne, prostě si dál operovali ve svém zombie stavu, dokud nenastal konec světa...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Ne, prostě si dál operovali ve svém zombie stavu, dokud nenastal konec světa...
to teda museli operovat dlouho. Nebo přišel konec světa o něco dříve??
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
to teda museli operovat dlouho. Nebo přišel konec světa o něco dříve??
Jasně a já v tom měl prsty...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Jasně a já v tom měl prsty...
jo no kdo jinej...
Ještě možná trošku TY...KONZI
Simpsonovi-Já jsem Hospodskej...kterej nelejvá aj nezletilým
Sanak napsal(a):
Ještě možná trošku TY...KONZI
Trefná poznámka :-D