Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
a co bych já tam tak asi dělal?
Spameroval...
Logan napsal(a):
Spameroval...
a ty? asi spermařil co?
Velmi povedený seriál. Plný vtipů a gagů. Opravdu poslední dvouhodinový díl, stojí za to vidět. Byl vtipný, ale zároveň i smutný, jak se všichni loučili. Taky jsem navrhoval, aby mohl být nějaký díl z jejich domovů. Ale na druhou stránku je dobře, že to skončilo, jak to skončilo.
miluju tenhle seriál a miluju "Nikdy si nedávejte vicpat svého psa " je to knížka k kterou napsal Alan Alda jako autobiografii dozvíte se vní že alda neměl vždy život jako medík
[spoiler][/spoiler]
jeho máma trpěla hodně vážnou paranoiou,on do záčátku natáčení m*a*s*h*e neměl praktiky roli která by ho bavyla
vážně tu knížku doporučuji
no tenhle seriál moc nemusím nelíbí se mi
Je to v češtině bomba!!
http://download.cz.hellshare.com/m-a-s-h-4077-10-serii-film-komplet/181915/
Je to dobrý seriál, ale občas by díly na sebe mohly navazovat, aby to nebylo tak jednotvárné a také by se mohlo čas od času změnit prostředí.
Na tomtom seriáli nevidím nijaké chyby, len by ma zaujímalo či natáčali v štúdiu alebo v prírode?
Čo vy na to?
Dobře že je to na válce,trochu humoru neuškodí nikomu.
skvělý seriál!