Diskuzní fórum

M*A*S*H*

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
22. 1. 2008 / 17:50:07 (před 16 roky)
off

Já bych to neviděl tak černě. To víš, scénaristé stávkují,tak někdo scénáře psát musí.

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
22. 1. 2008 / 21:00:22 (před 16 roky)
off

jí došla nafta a bylo po operaci...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
22. 1. 2008 / 21:01:10 (před 16 roky)
off

jo no to máš pravdu. Já bych to nechal patentovat, a nebo bych to aspoň poslal do Hollywoodu

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
23. 1. 2008 / 00:07:23 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jí došla nafta a bylo po operaci...

Hahahá, zasmál se Hawkey, moje M16 je na solární pohon!!!
Tak to každopádně...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
23. 1. 2008 / 16:38:40 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hahahá, zasmál se Hawkey, moje M16 je na solární pohon!!!
Tak to každopádně...

Když v tom se zatáhlo a slunce se schovalo za temný mrak..

Pouli
23. 1. 2008 / 16:46:10 (před 16 roky)
off

Naštěstí to bylo jen hejno supů..

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
konz
23. 1. 2008 / 16:49:23 (před 16 roky)
off
Ava napsal(a):

Naštěstí to bylo jen hejno supů..

msleli si všichni. Jenže to hejno supů nebylo. Byl to radioaktivní mrak z vybuchlého Černobilu

Logan
23. 1. 2008 / 17:04:12 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

msleli si všichni. Jenže to hejno supů nebylo. Byl to radioaktivní mrak z vybuchlého Černobilu

"Pche!!!" Odsekl Hawkey. Něco takového mě nerozhodí...

konz
23. 1. 2008 / 21:06:49 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

"Pche!!!" Odsekl Hawkey. Něco takového mě nerozhodí...

a radar dodal. "Aspoň nebudeme muset svítit při operaci, budem svítit sami. KDyž v tom si Hawkey nacpal nabíjčku na mobil do zadku a začal ho nabíjed. A Radar se ptá...

Logan
23. 1. 2008 / 21:15:18 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

a radar dodal. "Aspoň nebudeme muset svítit při operaci, budem svítit sami. KDyž v tom si Hawkey nacpal nabíjčku na mobil do zadku a začal ho nabíjed. A Radar se ptá...

"To tam máš autobaterii?"