Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Překlad šesté série How to Get Away with Murder je už zase v plném proudu. Aktuální epizody z druhé části závěrečné série se budu snažit přeložit vždy do soboty, nejpozději neděle, snad vše bude klapat. První polovina série bud pro zájemce českých titulků také přeložena, prozatím je zveřejněná epizoda 6x01, druhá čeká na korekturu, třetí je ve fázi rozdělaného překladu.
Prozatím tedy přináším novou desátou epizodu, kterou nám začala šestice závěrečných dílů. Titulky můžete stahovat tady, jen malé upozornění, prozatím čekají na korekturu, tak to prosím berte v potaz a buďte při jejich hodnocení mírní.
Přidávám také verzi, která prošla korekturou, tu najdete ke stažení tady.
Velké díky patří Litocha (netuším, jak to skloňovat, tak pardon), bez které by bezchybná verze rozhodně nebyla tak rychle, jestli vůbec. Takže velké díky si zaslouží jak ode mne, tak od vás všech, kteří titulky stahujete. Fakt to není sranda, taktová práce.
Další díl je přeložen, bylo by to už včera, ale nakonec jsem trochu zpomalil a změnili se mi plány. Prozatím jde o verzi bez korektury, ta bude nejdřív zítra, ale snad ani tato není až tak chybová a nedočkavci si epizodu užijí i s ní. Zpětná vazba vítána.
Stahovat titulky tady
Titulky po korektuře
Korektura ke dvanáctému dílu hotova, titulky jsou konečně oficiálně ke stažení. Malá technická, překlad se pro zbylé čtyři epizody (12.-15.) přesouvá na Ednu, pořád je ale veden i pod námi, snad to není velká komplikace.
Titulky stahujte tady
Korekturou prošli už také 13. a 14. epizoda, ty můžete stahovat přes odkaz. Na překladu 15. už se také pracuje.
Titulky ke 13. epizodě
Titulky ke 14. epizodě
Tak ať to máme všechno hezky pohromadě, za tento týden ještě třetí překlad. Závěrečná epizoda je hotová, tak si ji užijte. Snad titulky stáli alespoň trochu i když předchůdcům se nevyrovnaly.
Titulky k závěrečné epizodě můžete stahovat tady
Nebo podle verzí tady a tady