Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jelikož jsem na timeline rozjel těžkou debatu na téma tohohle sociálního projektu a příspěvky se tam začaly hromadit, je logický přechod sem, kde se mohou zapojit i lidé, co se vzájemně (zatím) nesledují :)
Bacha na spoilery, předpokládá se, že jste viděli, o čem si jdete pokecat, případně čtěte a pište opatrně :)
Koukáte na Netflixu?
Zatím tu máme celkem 4 mutace:
The Circle (Velká Británie)
The Circle (USA)
The Circle (Brazílie)
The Circle (Francie)
Paráda, jsem zvědavá, kdo se k nám přidá:D (rozuměj, kdo má odvahu přiznat, že na tom ujíždí:D)
Ten dlouhej příspěvek co napsal Paolo neměl chybu a odpověď mě dost pobavila:D Ale je pravda, že ta povrchnost těch vztahů je extrémní. Stejně jako když se tam oháněj nějakou loajalitou, to akorát kroutím hlavou. Gary na to doplatil, přitom se chtěl jenom zachránit. Mě pro změnu baví, jak jsou tou soutěží posedlí, emoce tam jsou vystupňovaný na maximum, ale to je přímo poznávací značka u všech realitkách.
Mě teda víc vyhovuje u poslední epizody formát s moderátorem, je to víc uhlazený.
Taky jsem si tímhle během karantény vymyla mozek :-). Začala jsem Brazilskou přes USA a skončila u francouzské. Vždycky to začalo podívám se na začátek, a pak koho teda vyhodí a kdo je teda influencer až najednou bylo finále.
Musím říct, že Dumaresqua bude asi těžké překonat, ale když jsem ho viděla v prvním díle, i když ze začátku byl pro mě WTF :-)
Stejně jako Maxim/Valerie, na konci byl můj favorit, já jsem tedy fandila teamwinner.
Francouzská verze je zatím asi nejdrsnější a brazilská nejzábavnější. A dvojčata jsou rozhodně lepší v brazilské, tam jsou to moji miláčkové. Jako typ byl Gary asi nejslabší ve francouzské.
Ještě u JP (Brazílie) a Joeyho (USA) jsem si říkala, to hrají nebo jsou tak bl.. ehm prostí. Ale jak šla hra dál, tak si myslím, že to byla asi strategie. A Shubby byl tak zlatíčko :-)
foruska napsal(a):
Paráda, jsem zvědavá, kdo se k nám přidá:D (rozuměj, kdo má odvahu přiznat, že na tom ujíždí:D)
Ten dlouhej příspěvek co napsal Paolo neměl chybu a odpověď mě dost pobavila:D Ale je pravda, že ta povrchnost těch vztahů je extrémní. Stejně jako když se tam oháněj nějakou loajalitou, to akorát kroutím hlavou. Gary na to doplatil, přitom se chtěl jenom zachránit. Mě pro změnu baví, jak jsou tou soutěží posedlí, emoce tam jsou vystupňovaný na maximum, ale to je přímo poznávací značka u všech realitkách.
Mě teda víc vyhovuje u poslední epizody formát s moderátorem, je to víc uhlazený.
Jo, jak rychle jdou k nějakýmu závěru, to mě dostává :))
Jak jsem už psal, hlavně ve chvíli, kdy někomu řeknou, že mu absolutně věří. Po dvou větách. Nebo když si vzájemně říkají něco o někom dalším a okamžitě věří tomu, co jim soupeř vykládá o jejich dosavadním spojenci. "Ty jo, on mi celou dobu lhal!" (ne nelhal, lže ti soupeř, pitomče! :D)
Neskutečná naivita a povrchnost, ale i proto mě to baví .-)) Jen si člověk má někdy chuť rvát vlasy...
Jsem se teď nějak zasekla, furt není čas, tak mi chybí ještě poslední díl a půl :(
Ale ta scéna s Romainem a Valerií ve vaně, ta byla skvělá :D Jó, chlapče, to bys čuměl kdo by se k tobě přidal do vany... :D
megawir, foruska Každopádně jak říkáte, fascinuje mě ta jejich naivita. Prohodí pár vět a "skvěle jsme si pokecali, jsi můj uplně nejvíc nejlepšejší kamarád, dám pro tebe všechno!" a vzápětí: "Cože? Můj největší rival mi tvrdí, žes mě zradil? Už nejsi můj nejvíc nejlepší kamarád!"
Vždycky když si píšou, tak koukám, jestli tam třeba nejsou nějaké zprávy navíc, které nečtou nahlas nebo tak, prostě něco, co by napovídalo, že spolu mluví víc než jen těch pár vět a zatím jsem teda na nic nepřišla...tak si řikám co mají v pravidlech, protože tam na ně jsou imrvére záběry, jak se tam flákají. Já kdybych byla v takovéhle hře, tak si asi píšu furt s někým, tak to mají asi nějak omezené, páč jinak to nedává smysl.
Třeba mě to zarazilo i u té hry, kde mohli vyhrát to rodinné video a Romain se naštval, že ho nevybrala. Já kdybych byla ona, tak asi taky zvolím tak, jak to udělal, přesně z toho důvodu, že my holky jsme zkrátka citlivější. Ale hned po soutěži bych napsala Romainovi a řekla bych mu co mě k tomu vedlo a řekla mu, že mě to mrzí...tak jestli třeba už nevyplejtvali možnost si ten den napsat? Těžko říct, ale je to divný :D
Kaelee napsal(a):
Jsem se teď nějak zasekla, furt není čas, tak mi chybí ještě poslední díl a půl :(
Ale ta scéna s Romainem a Valerií ve vaně, ta byla skvělá :D Jó, chlapče, to bys čuměl kdo by se k tobě přidal do vany... :D
megawir, foruska Každopádně jak říkáte, fascinuje mě ta jejich naivita. Prohodí pár vět a "skvěle jsme si pokecali, jsi můj uplně nejvíc nejlepšejší kamarád, dám pro tebe všechno!" a vzápětí: "Cože? Můj největší rival mi tvrdí, žes mě zradil? Už nejsi můj nejvíc nejlepší kamarád!"
Vždycky když si píšou, tak koukám, jestli tam třeba nejsou nějaké zprávy navíc, které nečtou nahlas nebo tak, prostě něco, co by napovídalo, že spolu mluví víc než jen těch pár vět a zatím jsem teda na nic nepřišla...tak si řikám co mají v pravidlech, protože tam na ně jsou imrvére záběry, jak se tam flákají. Já kdybych byla v takovéhle hře, tak si asi píšu furt s někým, tak to mají asi nějak omezené, páč jinak to nedává smysl.
Třeba mě to zarazilo i u té hry, kde mohli vyhrát to rodinné video a Romain se naštval, že ho nevybrala. Já kdybych byla ona, tak asi taky zvolím tak, jak to udělal, přesně z toho důvodu, že my holky jsme zkrátka citlivější. Ale hned po soutěži bych napsala Romainovi a řekla bych mu co mě k tomu vedlo a řekla mu, že mě to mrzí...tak jestli třeba už nevyplejtvali možnost si ten den napsat? Těžko říct, ale je to divný :D
Nad tím už jsem taky přemýšlela, jestli mají omezený počet chatů třeba za den, nebo jestli je to nějak limitovaný na člověka... tohle by mě určitě zajímalo. Já bych tam jinak taky kecala furt... místo těch obřích puzzle, co tam mají vždycky rozdělaný:D Poslední díl se zasměješ:D
Jinak The Circle by mohli natáčet i v týhle pitomý krizi ne?:D 🌇
Já si myslím, že těch chatů je určitě víc. A pak vyberou jen to nejzajímavější, nebo to co se jim hodí do krámu. Už nevím, kterým Circle to bylo, ale některý z těch vypadnuvších soutěžících říkal, jak si s kýmsi hodně psal, ale výsledku v programu z toho nebylo skoro nic.
mejsy napsal(a):
Já si myslím, že těch chatů je určitě víc. A pak vyberou jen to nejzajímavější, nebo to co se jim hodí do krámu. Už nevím, kterým Circle to bylo, ale některý z těch vypadnuvších soutěžících říkal, jak si s kýmsi hodně psal, ale výsledku v programu z toho nebylo skoro nic.
To už bylo nakousnutý ve více řadách, že si s někým psali, ale vystřihli to. Otázka je co znamená, že si s někým hodně povídali:D Jak už megawir psal, tak i konverzace, kde jsou dvě věty je pro ně hodně povídání:D
Konečně jsem se dostala až k večeři :D Tu umírám smíchy,jsou tak vychmlámaný že se divím, že se neudusí smíchy :D
Edit: Tak mám dokoukáno. Teamwinners jsem teda úplně nefandila, vadilo mi to jejich elitářské spojení (kór když zbytek nebyl schopný se sjednotit a postavit na odpor), ale s vítězem jsem spokojená. A tenhle styl finále se mi líbilo, bylo to takové přátelštější. A Garyho mi bylo líto, jak koukal kdo všechno byli "sumci" :D