Diskuzní fórum

The Circle - šílenost pro fajnšmekry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
17. 4. 2020 / 16:00:47 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Konečně jsem se dostala až k večeři :D Tu umírám smíchy,jsou tak vychmlámaný že se divím, že se neudusí smíchy :D

Edit: Tak mám dokoukáno. Teamwinners jsem teda úplně nefandila, vadilo mi to jejich elitářské spojení (kór když zbytek nebyl schopný se sjednotit a postavit na odpor), ale s vítězem jsem spokojená. A tenhle styl finále se mi líbilo, bylo to takové přátelštější. A Garyho mi bylo líto, jak koukal kdo všechno byli "sumci" :D

Sumci🤣, tenhle výraz jsem rozdýchávala hodně dlouho. Tak koukám, že jsem sama, komu se líbí víc formát s moderátorem🤔. Tak FR máme za sebou... a teď zase čekat. Co budem rozebírat teď?
Už má megawir dokoukáno LCdP? 😎

Editováno: 1x | Naposledy: 17. 4. 2020 / 16:01:15
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
17. 4. 2020 / 16:23:20 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Sumci🤣, tenhle výraz jsem rozdýchávala hodně dlouho. Tak koukám, že jsem sama, komu se líbí víc formát s moderátorem🤔. Tak FR máme za sebou... a teď zase čekat. Co budem rozebírat teď?
Už má megawir dokoukáno LCdP? 😎

Dokoukáno nemám :))
Btw, titulky k FR verzi musel dělat totální tatar, šílený chyby, šílený hrubky, nesmysly... Absolutně nechápu, jak to mohlo projít.

Jinak Netflix nám dává další totální úchylárnu, milé dámy 😂 už jste viděly ukázky na Too hot to handle? 😂 Já na to koukat nehodlám, ale počítam, že to bude solidní mazec :)))

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir
17. 4. 2020 / 16:25:37 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Konečně jsem se dostala až k večeři :D Tu umírám smíchy,jsou tak vychmlámaný že se divím, že se neudusí smíchy :D

Edit: Tak mám dokoukáno. Teamwinners jsem teda úplně nefandila, vadilo mi to jejich elitářské spojení (kór když zbytek nebyl schopný se sjednotit a postavit na odpor), ale s vítězem jsem spokojená. A tenhle styl finále se mi líbilo, bylo to takové přátelštější. A Garyho mi bylo líto, jak koukal kdo všechno byli "sumci" :D

Gary to vůbec nedával, ale já u finále fakt brečel smíchy. Nejlepší díl za všechny tři verze 😂
A líbilo se mi, jak to Romain bral, že se prostě smál :)) a vítěze beru :)

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
17. 4. 2020 / 16:30:09 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Btw, titulky k FR verzi musel dělat totální tatar, šílený chyby, šílený hrubky, nesmysly... Absolutně nechápu, jak to mohlo projít.

Jinak Netflix nám dává další totální úchylárnu, milé dámy 😂 už jste viděly ukázky na Too hot to handle? 😂 Já na to koukat nehodlám, ale počítam, že to bude solidní mazec :)))

Jo, ty titulky byly mazec... když se tam poprvé objevil sumec, tak jsem nechápala proč sakra mluví o rybách než mi to došlo... :D

Viděla jsem jen "ukázku" a nevím nevím jestli to dám :D na druhou stranu jsem netušila, že někdy budu koukat na reality show, takže... :D počkám na nějaké odvážlivce a ohlasy a pak uvidím :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
17. 4. 2020 / 17:26:57 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

To zní tak hrozně, že se asi obětuju a kouknu co to je🙃

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 4. 2020 / 19:09:18 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Vsadím se, že to nedělali z francouzského originálu, ale z angličtiny, ale ten člověk měl guláš i v pohlaví. Možná ho zmátli ti "sumci". :-) Nebo prostě někdo vzal francouzský slovník a už nepřemýšlel o kontextu.

Ze stejného důvodu se bojím podívat na čtvrtou řadu LCDP. V ofiko překladu mě iritovalo, že nebyli schopni použít v první řadě správnou českou verzi města Tokio, ve třetí strýček Scrooge.

Na novou reality show asi koukat nebudu, stačila ukázka.

megawir
17. 4. 2020 / 21:39:55 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Jo, ty titulky byly mazec... když se tam poprvé objevil sumec, tak jsem nechápala proč sakra mluví o rybách než mi to došlo... :D

Viděla jsem jen "ukázku" a nevím nevím jestli to dám :D na druhou stranu jsem netušila, že někdy budu koukat na reality show, takže... :D počkám na nějaké odvážlivce a ohlasy a pak uvidím :D

Proboha, já si to pustil ke cvičení a už mi tu jde 4. díl, kill me now 🙈🤣🤣🤣

Kaelee
17. 4. 2020 / 22:03:45 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Proboha, já si to pustil ke cvičení a už mi tu jde 4. díl, kill me now 🙈🤣🤣🤣

Tak to je ovšem vážné, kór když jsi použil smajlíky, to je vážně něco špatně :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
Kaelee
18. 4. 2020 / 11:38:25 (před 4 roky)
off

Too hot to handle je normálně přehlídka lidí, které nesnáším :D To je jeden vypatlanec vedle vypatlance a do toho hromada sexy kočiček s absencí mozku :D To je materiál na vědeckou studii :D

megawir
18. 4. 2020 / 13:14:41 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Too hot to handle je normálně přehlídka lidí, které nesnáším :D To je jeden vypatlanec vedle vypatlance a do toho hromada sexy kočiček s absencí mozku :D To je materiál na vědeckou studii :D

Jo, je to peklo :)) na druhou stranu jich tam pár dokáže překvapit a ten největší trotl naštěstí dostane přesně co zaslouží