Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
megawir napsal(a):
Jo, je to peklo :)) na druhou stranu jich tam pár dokáže překvapit a ten největší trotl naštěstí dostane přesně co zaslouží
Už koukám na třetí díl...je to fakt šílenost, ale furt se pouští další a další díl :D
Sakra, jsem pozadu:D Viděla jsem asi 10 minut a řekla jsem si, že na tohle budu muset mít náladu, protože takovej nával povrchnosti se jen tak nedá:D megawir už to ohodnotil, takže počítám, že už má dosledováno...
Tohle vlákno asi bude i o jiných šílenostech než jen The Circle:D
Kaelee napsal(a):
Už koukám na třetí díl...je to fakt šílenost, ale furt se pouští další a další díl :D
:D peklo!
foruska napsal(a):
Sakra, jsem pozadu:D Viděla jsem asi 10 minut a řekla jsem si, že na tohle budu muset mít náladu, protože takovej nával povrchnosti se jen tak nedá:D megawir už to ohodnotil, takže počítám, že už má dosledováno...
Tohle vlákno asi bude i o jiných šílenostech než jen The Circle:D
Jako to se nedá přestat, to je tak strašně úchylný :D neskutečná sonda do myslí některých lidí, spousta z nich je naprosto mimo realitu a kupa z nich je úplně blbá. Jako doslova. Počítám, že je v životě čeká pár silných šoků, jakmile budou v situaci, kdy už fyzická krása nebude stačit...
Tak jsem dokoukala Too hot to handle a teda...je to závislačina, protože jsem se fakt nemohla odtrhnout od té přehlídky povrchních lidí. Povrchních a opravdu, ale opravdu hloupých. Opravdu hodně hloupých, jakože...brr. A teda, asi mám pokroucený vkus, ale já bych si tam teda chlapa nevybrala...kór když pak otevřeli pusu a pronesli nějaké moudro :D
Já se na to snad taky podívám. Podle reakci asi Joeyho a JP z The Circle podle toho budou těžčí intelktuálové :-)
mejsy napsal(a):
Já se na to snad taky podívám. Podle reakci asi Joeyho a JP z The Circle podle toho budou těžčí intelktuálové :-)
Yep, tak nějak :D
mejsy napsal(a):
Nesahej mi na srdcaře Joeyho! :))))
Proti nim je to jadernej inženýr, btw :)) a rozhodně gentleman... co za zvěř člověk vidí v tomhle, to je jiná liga. Btw, mě teda ty umělý a totálně pitomý ženský taky neberou, jak jsem psal, tenhle typ lidí bude štěstí hledat hodně, hodně složitě...
Tak rozjezd jsem měla pomalej, ale včera jsem zhltla zbytek. Nevím co je se mnou v nepořádku, ale já si to pozorování přehlídky blbců užila:D Ty workshopy, kde většina najednou "pochopila" jak je důležitý budovat hlubší vztahy. Ten kdo vybíral krysy do tohohle pokusu věděl, co dělá. Na druhou stranu jsem v tom viděla hodně UnREAL jen z druhé strany. Zásahy byly dost čitelný. Zase jinak by nebylo na co koukat, protože tahle parta lidí byla fakt intelektuálně hodně omezená:D
foruska napsal(a):
Tak rozjezd jsem měla pomalej, ale včera jsem zhltla zbytek. Nevím co je se mnou v nepořádku, ale já si to pozorování přehlídky blbců užila:D Ty workshopy, kde většina najednou "pochopila" jak je důležitý budovat hlubší vztahy. Ten kdo vybíral krysy do tohohle pokusu věděl, co dělá. Na druhou stranu jsem v tom viděla hodně UnREAL jen z druhé strany. Zásahy byly dost čitelný. Zase jinak by nebylo na co koukat, protože tahle parta lidí byla fakt intelektuálně hodně omezená:D
Jj, já na řadu podobných reality koukám prostě proto, že mě to fascinuje, je to sociální sonda... Občas člověk pak naprosto čumí, kdo mezi námi taky chodí a má volební právo :))