Diskuzní fórum

The Circle - šílenost pro fajnšmekry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
18. 4. 2020 / 13:21:09 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Jo, je to peklo :)) na druhou stranu jich tam pár dokáže překvapit a ten největší trotl naštěstí dostane přesně co zaslouží

Už koukám na třetí díl...je to fakt šílenost, ale furt se pouští další a další díl :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
18. 4. 2020 / 13:56:55 (před 4 roky)
off

Sakra, jsem pozadu:D Viděla jsem asi 10 minut a řekla jsem si, že na tohle budu muset mít náladu, protože takovej nával povrchnosti se jen tak nedá:D megawir už to ohodnotil, takže počítám, že už má dosledováno...
Tohle vlákno asi bude i o jiných šílenostech než jen The Circle:D

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 4. 2020 / 13:57:53
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
18. 4. 2020 / 14:50:41 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Už koukám na třetí díl...je to fakt šílenost, ale furt se pouští další a další díl :D

:D peklo!

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
megawir
18. 4. 2020 / 14:52:48 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Sakra, jsem pozadu:D Viděla jsem asi 10 minut a řekla jsem si, že na tohle budu muset mít náladu, protože takovej nával povrchnosti se jen tak nedá:D megawir už to ohodnotil, takže počítám, že už má dosledováno...
Tohle vlákno asi bude i o jiných šílenostech než jen The Circle:D

Jako to se nedá přestat, to je tak strašně úchylný :D neskutečná sonda do myslí některých lidí, spousta z nich je naprosto mimo realitu a kupa z nich je úplně blbá. Jako doslova. Počítám, že je v životě čeká pár silných šoků, jakmile budou v situaci, kdy už fyzická krása nebude stačit...

Kaelee
18. 4. 2020 / 18:51:12 (před 4 roky)
off

Tak jsem dokoukala Too hot to handle a teda...je to závislačina, protože jsem se fakt nemohla odtrhnout od té přehlídky povrchních lidí. Povrchních a opravdu, ale opravdu hloupých. Opravdu hodně hloupých, jakože...brr. A teda, asi mám pokroucený vkus, ale já bych si tam teda chlapa nevybrala...kór když pak otevřeli pusu a pronesli nějaké moudro :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
18. 4. 2020 / 19:24:03 (před 4 roky)
off

Já se na to snad taky podívám. Podle reakci asi Joeyho a JP z The Circle podle toho budou těžčí intelktuálové :-)

Kaelee
18. 4. 2020 / 19:27:00 (před 4 roky)
off
mejsy napsal(a):

Já se na to snad taky podívám. Podle reakci asi Joeyho a JP z The Circle podle toho budou těžčí intelktuálové :-)

Yep, tak nějak :D

megawir
18. 4. 2020 / 21:36:50 (před 4 roky)
off
mejsy napsal(a):

Nesahej mi na srdcaře Joeyho! :))))
Proti nim je to jadernej inženýr, btw :)) a rozhodně gentleman... co za zvěř člověk vidí v tomhle, to je jiná liga. Btw, mě teda ty umělý a totálně pitomý ženský taky neberou, jak jsem psal, tenhle typ lidí bude štěstí hledat hodně, hodně složitě...

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 4. 2020 / 07:39:35 (před 4 roky)
off

Tak rozjezd jsem měla pomalej, ale včera jsem zhltla zbytek. Nevím co je se mnou v nepořádku, ale já si to pozorování přehlídky blbců užila:D Ty workshopy, kde většina najednou "pochopila" jak je důležitý budovat hlubší vztahy. Ten kdo vybíral krysy do tohohle pokusu věděl, co dělá. Na druhou stranu jsem v tom viděla hodně UnREAL jen z druhé strany. Zásahy byly dost čitelný. Zase jinak by nebylo na co koukat, protože tahle parta lidí byla fakt intelektuálně hodně omezená:D

megawir
20. 4. 2020 / 13:11:37 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Tak rozjezd jsem měla pomalej, ale včera jsem zhltla zbytek. Nevím co je se mnou v nepořádku, ale já si to pozorování přehlídky blbců užila:D Ty workshopy, kde většina najednou "pochopila" jak je důležitý budovat hlubší vztahy. Ten kdo vybíral krysy do tohohle pokusu věděl, co dělá. Na druhou stranu jsem v tom viděla hodně UnREAL jen z druhé strany. Zásahy byly dost čitelný. Zase jinak by nebylo na co koukat, protože tahle parta lidí byla fakt intelektuálně hodně omezená:D

Jj, já na řadu podobných reality koukám prostě proto, že mě to fascinuje, je to sociální sonda... Občas člověk pak naprosto čumí, kdo mezi námi taky chodí a má volební právo :))