Diskuzní fórum

The Circle - šílenost pro fajnšmekry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
20. 4. 2020 / 15:42:00 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Jj, já na řadu podobných reality koukám prostě proto, že mě to fascinuje, je to sociální sonda... Občas člověk pak naprosto čumí, kdo mezi námi taky chodí a má volební právo :))

Kdyby jenom volební právo:D Občas fakt nechápu, že takoví jedinci vůbec zvládaj přežit. Mě zase baví sledovat ty vzájemný interakce, bavil by mě k tomu komentář od nějakýho psychologa:D Občas nechápu proč něco udělaj, nebo řeknou. Už máš vytypovanou nějakou další úchylárnu?👀

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
20. 4. 2020 / 20:12:26 (před 4 roky)
off

megawir, foruska: Kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych v životě nevěřila tomu, že někdo neví, kde je Austrálie...ale bohužel, vyvedla mě z omylu vlastní sestřenice, která plánovala, jak poletí na brigádu do Austrálie sbírat jablka...tak mi to vyprávěla a nakonec mě dorazila otázkou: "Kde je vlastně Austrálie?" ...jo, a když jsem se učila na zkoušku, tak mi nahlížela do skript a povídá: "Počkej, a on Hitler nevyhrál světovou válku?" Takže jeeej, volební právo pro všechny...

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 4. 2020 / 14:53:34 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

megawir, foruska: Kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych v životě nevěřila tomu, že někdo neví, kde je Austrálie...ale bohužel, vyvedla mě z omylu vlastní sestřenice, která plánovala, jak poletí na brigádu do Austrálie sbírat jablka...tak mi to vyprávěla a nakonec mě dorazila otázkou: "Kde je vlastně Austrálie?" ...jo, a když jsem se učila na zkoušku, tak mi nahlížela do skript a povídá: "Počkej, a on Hitler nevyhrál světovou válku?" Takže jeeej, volební právo pro všechny...

Šmarjá, to je dneska mládež :)) Jako některý věci mi přijdou tak přirozený, že mi fakt padá brada, když vidím, že to někdo fakt netuší... Ale zase když se někdo ptá, jaký číslo má 911 nebo kde je Austrálie, tak to je už jinej level :D

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
23. 4. 2020 / 16:04:49 (před 4 roky)
off

Probírané tema mě přimělo položit pár otázek strýčkovi Google a dostal jsem pro mě velmi překvapující informace:

Průměrné IQ některých národů se pohybuje v oblasti debility (v lékařském slova smyslu). Řekl bych, že tam průměrný občan - volič (který by byl u nás na hranici odebrání svéprávnosti) má nejasno i ve výrazně jednodušších otázkách, než je poloha Austrálie.

TADY se dá najít porovnání IQ jednotlivých národů, TADY porovnání černé a bílé rasy, hteré patrně potěší idioty s vyholenou hlavou, ale je nevyvratitelné s ohledem na kvalitu zdrojů a překvapivě neexistující studie, které by tvrdily opak.

Nejvyššího průměrného IQ dosahují Aškenázští Židé, následovaní asiaty, v průměru se pohybuje bílá rasa a černá rasa obsazuje spodní příčky. Nejméně obdařená etnika mají průměrné IQ nižší oproti průměrnému IQ Aškenázkých Židů o neuvěřitelných 50(!)

Pokud si uvědomíte, jak jsou od sebe posunuty vrcholy Gaussových křivek, tak to (bez ohledu na "světonázor" musí změnit pohled na svět a některá etnika/národnosti.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Editováno: 2x | Naposledy: 23. 4. 2020 / 17:53:18
megawir
30. 4. 2020 / 11:16:47 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Kdyby jenom volební právo:D Občas fakt nechápu, že takoví jedinci vůbec zvládaj přežit. Mě zase baví sledovat ty vzájemný interakce, bavil by mě k tomu komentář od nějakýho psychologa:D Občas nechápu proč něco udělaj, nebo řeknou. Už máš vytypovanou nějakou další úchylárnu?👀

Nemám, ale je to jen otázka času, v tomhle je na Netflix zjevně spoleh :))
Teď si tam dávám vážnější věci, momentálně třeba Pandemic ... jo a koukal jsem na první díl Win The Wilderness, což je teda taky soutěž, ale vypatlance tam člověk obecně nenalezne :)) je to daleko serióznější a vážnější... stejně se ale nejvíc těším, až mi začne zase Amazing Race, snad někdy na podzim :)

Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 4. 2020 / 13:51:34 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Teď si tam dávám vážnější věci, momentálně třeba Pandemic ... jo a koukal jsem na první díl Win The Wilderness, což je teda taky soutěž, ale vypatlance tam člověk obecně nenalezne :)) je to daleko serióznější a vážnější... stejně se ale nejvíc těším, až mi začne zase Amazing Race, snad někdy na podzim :)

Win the Wilderness je fajn, už mi chybí jen poslední díl.. koukám na to před spaním :) ale to fakt není žádná šílenost, no. I když jsem si to pouštěla s tím, že by to mohlo být jako Survivor. Tak nic :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
foruska
30. 4. 2020 / 15:17:13 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Win the Wilderness: Alaska jsem viděla asi tři díly, ale neudrželo to mojí pozornost, není tam ani komu fandit tak to zůstane asi nedokoukaný. Popravdě Amazing Race jsem viděla jen kousky, když jsem zapla tv a dávali to tam. Vážných seriálů mám dost, ale tyhle oddychovky mi chybí...

foruska
30. 4. 2020 / 15:17:47 (před 4 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Win the Wilderness je fajn, už mi chybí jen poslední díl.. koukám na to před spaním :) ale to fakt není žádná šílenost, no. I když jsem si to pouštěla s tím, že by to mohlo být jako Survivor. Tak nic :D

Taky jsem myslela, že to bude něco jako Survival... napálili nás:D

megawir
30. 4. 2020 / 15:51:51 (před 4 roky)
off
Odyssea napsal(a):

Tak Survivor je jistota, viděl jsem naprosto komplet :) že by to mělo být podobný, to mě ani nepapadlo :))
Ale Amazing Race, to je srdcovka stejně velká a na to se fakt těším...

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 4. 2020 / 20:12:24 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Ale Amazing Race, to je srdcovka stejně velká a na to se fakt těším...

Taky miluju, viděla jsem všech 30 nebo 31 řad, teda jen americkou verzi s Philem. A už jsem se těšila, že bude nová řada a ono až na podzim. Doufám, že to koronavir nezabije úplně. Po teroristických útocích museli přestat čachrovat s lety, tak jsem zvědavá jaká změna přijde teď.