Diskuzní fórum

The Circle - šílenost pro fajnšmekry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
30. 4. 2020 / 22:02:09 (před 4 roky)
off
mejsy napsal(a):

Taky miluju, viděla jsem všech 30 nebo 31 řad, teda jen americkou verzi s Philem. A už jsem se těšila, že bude nová řada a ono až na podzim. Doufám, že to koronavir nezabije úplně. Po teroristických útocích museli přestat čachrovat s lety, tak jsem zvědavá jaká změna přijde teď.

Jedna série je komplet natočená. Natáčení další museli přerušit kvůli koronaviru. Ta natočená bude mít premiéru někdy na podzim, datum nebylo zatím určeno. Kdy se dočkáme pak další, je otázka...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 4. 2020 / 22:14:48 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Tak Survivor je jistota, viděl jsem naprosto komplet :) že by to mělo být podobný, to mě ani nepapadlo :))
Ale Amazing Race, to je srdcovka stejně velká a na to se fakt těším...

já taky a ne jednou :D
já viděla na Netflixu název a doufala jsem, že by to mohlo být akčnější, než to teda ve skutečnosti je :D
tyjo ten mě taky baví, ale chybí mi hodně řad a nesleduju pravidelně.. snad to někdy doženu

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 4. 2020 / 22:15:10
megawir
8. 6. 2020 / 09:42:33 (před 4 roky)
off

Tak jsem, holky, na Netflixu narazil na další potenciální ptákoviny :D
foruska
mejsy
Kaelee
Mrkněte na ukázku hlavně u Flinch, to vypadá na ujetou blbost :D a co s týče Awake, to bude asi taky solidní psycho...
Btw, pokud někdo máte rádi soutěžní překážkový věci (jako je třeba Sasuke + American Ninja Warrior nebo třeba Takešiho hrad), tak doporučuju naprosto výborný Ultimate Beastmaster, na Netflixu jsou všechyn 3 série...

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 6. 2020 / 12:50:01 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

foruska
mejsy
Kaelee
Mrkněte na ukázku hlavně u Flinch, to vypadá na ujetou blbost :D a co s týče Awake, to bude asi taky solidní psycho...
Btw, pokud někdo máte rádi soutěžní překážkový věci (jako je třeba Sasuke + American Ninja Warrior nebo třeba Takešiho hrad), tak doporučuju naprosto výborný Ultimate Beastmaster, na Netflixu jsou všechyn 3 série...

Teda na tebe je spoleh:D Umíš vyhmátnout zajímavý kousky. Flinch jde rovnou do chci vidět (ne nejsem zlá, ano jsem hrozně škodolibá) tady to vypadá, že bych se mohla dobře bavit:D Awake: The Million Dollar Game rozhodně mrknu co to je za blbost, nějak si to neumím představit jakej formát to bude mít. Díky za doporučení:)

megawir
8. 6. 2020 / 13:11:31 (před 4 roky)
off
foruska napsal(a):

Teda na tebe je spoleh:D Umíš vyhmátnout zajímavý kousky. Flinch jde rovnou do chci vidět (ne nejsem zlá, ano jsem hrozně škodolibá) tady to vypadá, že bych se mohla dobře bavit:D Awake: The Million Dollar Game rozhodně mrknu co to je za blbost, nějak si to neumím představit jakej formát to bude mít. Díky za doporučení:)

Není za co :)) Hele, přímo na Netflixu už jsou ukázky na oboje, Awake vypadá, že prostě ti chudáci sedí 24hod u stolu a počítají mince, následně pak dostanou 3 úkoly :)) v ukázce jeden nebožák padl hlavou na stůl a usnul :D
Jo a ještě jsem zapomněl na Floor is lava :)) taky brzy Netflix :))

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 6. 2020 / 14:00:13 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Není za co :)) Hele, přímo na Netflixu už jsou ukázky na oboje, Awake vypadá, že prostě ti chudáci sedí 24hod u stolu a počítají mince, následně pak dostanou 3 úkoly :)) v ukázce jeden nebožák padl hlavou na stůl a usnul :D
Jo a ještě jsem zapomněl na Floor is lava :)) taky brzy Netflix :))

Tak podle tvýho popisu to vypadá jako extrémní nerd zábava:DD
Floor is Lava jsem viděla trailer a to asi nebude pro mě:)

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
8. 6. 2020 / 17:10:13 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

foruska
mejsy
Kaelee

Ohohoo, Flinch a Awake už letí do watchlistu :D Na to, jak jsem tyhle ptákoviny vždycky děsně odsuzovala, tak teď na ně nedám dopustit :D To je prostě nepřekonatelná odreagovačka :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
8. 6. 2020 / 18:29:11 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

Ohohoo, Flinch a Awake už letí do watchlistu :D Na to, jak jsem tyhle ptákoviny vždycky děsně odsuzovala, tak teď na ně nedám dopustit :D To je prostě nepřekonatelná odreagovačka :D

Tak hlavně u Flinch to bude o tom, že člověk musí mít téměř saďourskou potěchu z toho, jak někdo jinej trpí :D takže to je prakticky povinnost 😁

megawir
9. 6. 2020 / 19:25:45 (před 4 roky)
off

Kaelee a foruska, už jste daly Flinch? Já zkusil první epku a 🤣🤣🤣
Strašná kravina, ale smál jsem se hodně :D

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
9. 6. 2020 / 20:26:27 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

Kaelee a foruska, už jste daly Flinch? Já zkusil první epku a 🤣🤣🤣
Strašná kravina, ale smál jsem se hodně :D

Ve čtvrtek jedu do Ústí a tak strávím 3 hoďky ve vlaku - takže totok si stahuju a doufám, že svými výbuchy smíchu a prskáním korony kolem sebe odradím lidi od nezávazné komunikace :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King