Diskuzní fórum

The Circle - šílenost pro fajnšmekry

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

mejsy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 6. 2020 / 20:27:56 (před 4 roky)
off

Mrkněte na ukázku hlavně u Flinch, to vypadá na ujetou blbost :D a co s týče Awake, to bude asi taky solidní psycho...
Btw, pokud někdo máte rádi soutěžní překážkový věci (jako je třeba Sasuke + American Ninja Warrior nebo třeba Takešiho hrad), tak doporučuju naprosto výborný Ultimate Beastmaster, na Netflixu jsou všechyn 3 série...[/citace]

Tak podle ukázek za mě Flinch určitě ne, nesnáším krysy a podobnou havěť 🤮

Ale Ultimate Beastmaster vypadá dobře 👍, asi prubnu první díly a uvidím. Přece jen home office už skončil, takže není tolik času, tak snad se k tomu v dohledné době dostanu.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
10. 6. 2020 / 09:17:38 (před 4 roky)
off
Tak podle ukázek za mě Flinch určitě ne, nesnáším krysy a podobnou havěť 🤮

Ale Ultimate Beastmaster vypadá dobře 👍, asi prubnu první díly a uvidím. Přece jen home office už skončil, takže není tolik času, tak snad se k tomu v dohledné době dostanu.

Krysy jsou tam jenom jednou a jsou hrozně roztomilý, každopádně si můžeš zakrýt oči a je to :)))
Ultimate Beastmaster je vynikající, hrozně mě to bavilo. Je to hodně podobný Sasuke nebo American Ninja Warrior, jen mi to přijde těžší... na Netflixu je v podobným duchu ještě třeba The Titan Games s Dwaynem Johnsonem :)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 6. 2020 / 13:45:56 (před 4 roky)
off

megawir Flinch je naprosto boží! Vůbec si neužívám neštěstí druhých :D A já blbec si stáhla jen tři díly! :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
11. 6. 2020 / 13:55:48 (před 4 roky)
off
Kaelee napsal(a):

megawir Flinch je naprosto boží! Vůbec si neužívám neštěstí druhých :D A já blbec si stáhla jen tři díly! :D

No já jich viděl na Netflixu už asi 7 🤣
Někdy je mi jich líto, ale většinou se jim děsně směju :D

Kaelee
Uživatel od první verze | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
11. 6. 2020 / 14:08:30 (před 4 roky)
off
megawir napsal(a):

No já jich viděl na Netflixu už asi 7 🤣
Někdy je mi jich líto, ale většinou se jim děsně směju :D

Tu a tam si říkám, že ten děs v očích snad musejí hrát, třeba s těma slepicema, jedna ta holka vypadala, že bude mit infarkt :D Přitom to byla jen roztomilá slepička...:D Ale někteří u toho stihnou i hláškovat :D

“Monsters are real, and ghosts are real too. They live inside us, and sometimes, they win.”- Stephen King
megawir
15. 6. 2020 / 15:35:34 (před 4 roky)
off

Muhehe!!! The Circle prodloužen :)))

megawir
2. 7. 2020 / 17:51:33 (před 4 roky)
off

Milé ženy, článek přímo pro vás, koukejte se stavit do diskuze hájit a šířit naše oblíbené krávoviny! 😂😁 mejsy Kaelee foruska

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 7. 2020 / 17:51:57