Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Johanek
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
7. 7. 2011 / 19:31:25 (před 13 roky)
off

Hledám seriál, který kdysi běžel na polské TV.
Byl to příběh o japonském chlapci v USA, kterému dělal poručníka policista. Chlapec se jmenoval Arnie a uměl perfektně Kung-Fu. Kdyby někdo věděl název seriálu, bych bych rád. Díky za kladné odpovědi.

Evzeni
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
22. 2. 2017 / 02:40:21 (před 7 roky)
off

Mne to pripomina serial RÁNY POD PAS a davali to na nove v 1994.

notysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
14. 3. 2017 / 18:30:52 (před 7 roky)
off

Zdravím .
Hledám seriál z USA . jde o experiment kdy skupina lidí se snažila přežít tak , že hledala potraviny a používala vše co našla kolem sebe bez zásahu z venčí jen s tím co našli , uměli a ubránili...odehrává se to na uzavřeném place v Los Angeles a jednotlivý lidé skupinu opouštěli po kontaktu s infekcí . byly toho dvě řady , první česky druhá s titulky... díky

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 3. 2017 / 18:31:33
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 3. 2017 / 18:39:43 (před 7 roky)
off
notysek napsal(a):

Zdravím .
Hledám seriál z USA . jde o experiment kdy skupina lidí se snažila přežít tak , že hledala potraviny a používala vše co našla kolem sebe bez zásahu z venčí jen s tím co našli , uměli a ubránili...odehrává se to na uzavřeném place v Los Angeles a jednotlivý lidé skupinu opouštěli po kontaktu s infekcí . byly toho dvě řady , první česky druhá s titulky... díky

Asi myslíš https://www.serialzone.cz/serial/experiment-kolonie/

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
Petrolec
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 3. 2017 / 15:04:30 (před 7 roky)
off

Ahoj, potřebovala bych zjistit jak se jmenuje epizoda seriálu "Dr. House MD" ve které pacientka slyší mechaniky svého těla. :-)

Dějiny píší vítězové.
tamkanova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
20. 10. 2018 / 18:05:30 (před 6 roky)
off

HLEDÁME SE ČESKÝ PŘEKLADATEL K SERIÁLU CHICAGO MED - https://www.serialzone.cz/serial/chicago-med/diskuze/ (přes se seriálem nehýbalo a titulky, které jsou hotové jsou v otřesné kvalitě)
PROSÍM!

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
20. 10. 2018 / 19:04:29 (před 6 roky)
off
tamkanova napsal(a):

HLEDÁME SE ČESKÝ PŘEKLADATEL K SERIÁLU CHICAGO MED - https://www.serialzone.cz/serial/chicago-med/diskuze/ (přes se seriálem nehýbalo a titulky, které jsou hotové jsou v otřesné kvalitě)
PROSÍM!

A s tímhle tématem to souvisí jak?

Denisa Krausová
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
2. 3. 2019 / 12:38:21 (před 5 roky)
off

Prosím vás hledám jeden fantasy seriál který jsem před časem viděla. Byl o dívce, poslední svého druhu. Měla černou krev a špičaté uši (než si je seřízla) Uměla otvírat portály s démony. za boha si nemohu vzpomenout na název.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
2. 3. 2019 / 13:29:39 (před 5 roky)
off
Denisa Krausová napsal(a):

Prosím vás hledám jeden fantasy seriál který jsem před časem viděla. Byl o dívce, poslední svého druhu. Měla černou krev a špičaté uši (než si je seřízla) Uměla otvírat portály s démony. za boha si nemohu vzpomenout na název.

The Outpost?

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Monika2110
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
9. 2. 2020 / 10:10:06 (před 4 roky)
off

Dobrý den,
hledám název seriálu, ze kterého jsem viděla jen úvod pilotu. Studenti čekají na zkoušku. Najednou tam přiběhne otec jedné ze studentek a rychle jí odvede pryč. Pak jedou celá rodina autem a pořád před čímsi prchají (asi mrakem?). Pak je dálnice ucpaná a oni utíkají do lesa. Dál jsem to neviděla, a vidět bych to chtěla. poradíte někdo název seriálu?

1/2
12