Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Micuda98
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
9. 2. 2020 / 10:16:42 (před 4 roky)
off
Monika2110 napsal(a):

Dobrý den,
hledám název seriálu, ze kterého jsem viděla jen úvod pilotu. Studenti čekají na zkoušku. Najednou tam přiběhne otec jedné ze studentek a rychle jí odvede pryč. Pak jedou celá rodina autem a pořád před čímsi prchají (asi mrakem?). Pak je dálnice ucpaná a oni utíkají do lesa. Dál jsem to neviděla, a vidět bych to chtěla. poradíte někdo název seriálu?

The Rain

SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Monika2110
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
18. 2. 2021 / 18:24:39 (před 3 roky)
off

Dobrý den,
pátrám po názvu seriálu, viděla jsem jen kousek prvního dílu. Mladá zpěvačka má po koncertě autonehodu, nebo jí auto vybuchne. Pak je v nemocnici a po nějaké době se vrací domů a má myslím popálený obličej. Pak je tam nějaký osobní strážce a dál nevím. Nevíte někdo název seriálu. Předem děkuji.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
18. 2. 2021 / 18:28:19 (před 3 roky)
on
Monika2110 napsal(a):

Dobrý den,
pátrám po názvu seriálu, viděla jsem jen kousek prvního dílu. Mladá zpěvačka má po koncertě autonehodu, nebo jí auto vybuchne. Pak je v nemocnici a po nějaké době se vrací domů a má myslím popálený obličej. Pak je tam nějaký osobní strážce a dál nevím. Nevíte někdo název seriálu. Předem děkuji.

Tohle je druhá série Tell Me a Story ;) :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
2/2
12