Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Monika2110 napsal(a):
Dobrý den,
hledám název seriálu, ze kterého jsem viděla jen úvod pilotu. Studenti čekají na zkoušku. Najednou tam přiběhne otec jedné ze studentek a rychle jí odvede pryč. Pak jedou celá rodina autem a pořád před čímsi prchají (asi mrakem?). Pak je dálnice ucpaná a oni utíkají do lesa. Dál jsem to neviděla, a vidět bych to chtěla. poradíte někdo název seriálu?
SerialZone Influencer | Vratař | Současný obyvatel Metro Vancouveru, kde se točí séroše.
Dobrý den,
pátrám po názvu seriálu, viděla jsem jen kousek prvního dílu. Mladá zpěvačka má po koncertě autonehodu, nebo jí auto vybuchne. Pak je v nemocnici a po nějaké době se vrací domů a má myslím popálený obličej. Pak je tam nějaký osobní strážce a dál nevím. Nevíte někdo název seriálu. Předem děkuji.
Monika2110 napsal(a):
Dobrý den,
pátrám po názvu seriálu, viděla jsem jen kousek prvního dílu. Mladá zpěvačka má po koncertě autonehodu, nebo jí auto vybuchne. Pak je v nemocnici a po nějaké době se vrací domů a má myslím popálený obličej. Pak je tam nějaký osobní strážce a dál nevím. Nevíte někdo název seriálu. Předem děkuji.
Tohle je druhá série Tell Me a Story ;) :)
Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...