Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
big bang theory asi mozna jeste nejaky ale to se hodne libi mi segre je taky na sz
Teď rozhodně na plné čáře vede TBBT, fakt něco úžasnýho. Dřív Chuck, teď už ne tak moc. Dále pak Friends, Simpsonovi...Aktuálně ujíždím na humoru MadLove, kterej je úplně neskutečnej :D A taky v dramedy Brothers & Sisters jsou občas momenty se záchvaty smíchu (viz když se všichni sejdou u večeře :D)
Nejvtipnější určitě jakákoliv parodie nebo sitcom. Nemohu určitě zapomenout na Simpsonovi, Griffiny nebo Futuramu.A vzhledem k tomu, že to dávají všechno na prima-cool, můžu s jistou říct, že určitě 90% všech těchto programů jsou vtipné seriálky. Nebudu je zde vypisovat, ale nějaké kousky určitě zveřejnit můžu: How I met your mother, The big bang theory a samozřejmě naprostá (super) prkotina - My name is Earl.
Linehanova trojka: IT Crowd, Black Books, Father Ted.
Dále American Dad, How Not To Live Your Life, Red Dwarf, My Name Is Earl, Scrubs a Blackadder...
Nejvtipnější? To nevim.
Chuck, TBBT, Dr. House, ale s přibývajícíma sériema to jde do háje.
1. Married... with Children - někdy jsem sotva popadal dech
2. IT Crowd - když jsem to viděl prvně, smál jsem se celé epizody
3. Cleveland Show - jako ze života
Prošel jsem si tohle téma celé a zdá se mi, že tu spousta lidí píše zbytečně dlouhý seznam. Nebo to se vám zdá tolik seriálů až tak vtipných?
Je jich hodně Moje rodina,House,TBBT,Ženatý se závazky,Family guy,Simpsonovi atd