Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Za mně tam rozhodně nesmí chybět MASH, HIMYM, TBBT, Simpsonovi, Futurama, Krok za krokem, Chůva k pohledání, Přátelé... je jich dost :D ale já je prostě nemohla nenapsat
U mňa je to Frasier :) Pre mňa najlepší sitcom a teda pochybujem, že sa dočkám lepšieho, ale stále verím.
TBBT. Sheldon prostě nemá chybu. Jimmy je v této roli dokonalý. Není dílu, u kterého bych se i po třetím shlédnutí nenasmála.
phoboska napsal(a):
U mňa je to Frasier :) Pre mňa najlepší sitcom a teda pochybujem, že sa dočkám lepšieho, ale stále verím.
Podruhý skvělá shoda, phoboska, první teda Bones, teď Frasier xD
U mě TBBT, Haló, haló, Comeback a z poslední doby Inside no.9 (poněkud černý humor).
Za mě rozhodně The Golden Girls, Fraiser, Přátelé a z těch novějších TBBT a Parks and Recreation.
Griffinovi (každý ví, že lidi kakají), Futurama (aka Bender, Fry & Zoidberg Show), Źenatý se závazky (Al Bunda nebo Bedna, Bodna, Banda :D), Chůva k pohledání (Niles stačí), Na zdraví (takový bar se jen tak nevidí), MASH (Navždy si budu pamatovat Hawkeyho stěry), New Girl (Moderní), Přátelé (Chandler & Joey aka bromance), Jmenují se Earl (Až na ten konec) a mnoho dalších....jo a taky Simpsnovi (Protože to je kult)
Já se nejvíc nasmála u Frasiera, Black books, Ajťáků, TBBT, Mirandy, Jistě pane ministře, Monty pythonů, Mr Beana, Chůvy, Takové normální rodinky a některých dílů Supernatural.
Ja som začala pozerať NEW GIRL a ten mi príde mega :)