Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
podle mě simpsonovi, MASH, ženatý se závazky a Walker texas Ranger
Walker??? Proč Walker?
Ale jinak je to M*A*S*H* nebo Mr. Bean, jestli se to dá počítat jako seriál
Pro mě osobně je nejvtipnějším seriálem Všichni starostovi muži, který má neuvěřitelnou kadenci gagů a vtipů. Navíc zde opravdu zářil M.J. Fox. Tak asi tak.
Katka Bošková napsal(a):
Walker??? Proč Walker?
To je přece jasný ne, protože je nejlepší nejchytřejší a nejvtipnější :-)
Krok za krokem, M.A.S.H, Simpsonovi
Katka Bošková napsal(a):
Walker??? Proč Walker?
Logicky. Bo je to taková Hova... u které se člověk směje jak je to stupidní. Walker přemluví gangstary aby po sobě nestříleli a šli si zahrát basket. No prostě BLBOST
konz napsal(a):
Logicky. Bo je to taková Hova... u které se člověk směje jak je to stupidní. Walker přemluví gangstary aby po sobě nestříleli a šli si zahrát basket. No prostě BLBOST
Anebo brání kluka s přebývajícím chromozómem, který mu regeneruje všechna zranění a navíc je převtělení Budhi...
Logan napsal(a):
Anebo brání kluka s přebývajícím chromozómem, který mu regeneruje všechna zranění a navíc je převtělení Budhi...
jo jo! přesně! A nebo se sám Walker převtělí do svého předka indiána kterej byl tak samo neohrožený a každého bránil, a nic za to nechtěl.
konz napsal(a):
jo jo! přesně! A nebo se sám Walker převtělí do svého předka indiána kterej byl tak samo neohrožený a každého bránil, a nic za to nechtěl.
Anebo ten díl, kde Walker bojuje proti nacistům...
Joo ten byl hustej! u toho jsem se chlámal. Jen jsem se divil že je nepřekecal třeba k tomu aby si šli zaházet na koš....