Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dr. Barák napsal(a):
Nejvtipnější jsou asi Simpsonovi a Červený trpaslík.
A house bych tam taky přidal. Ty jeho hlášky...
184268 napsal(a):
souhlasim se Simpsonovejma...
JJ 100% Simpsonovi
konz napsal(a):
JJ 100% Simpsonovi
pokud neberu poslední tak dvě, tři řady, tak souhlasím že je vtipnej, ale nejvtipnější určitě ne...podle mě, abych tady zas něho nenaštval
AdiegoA napsal(a):
pokud neberu poslední tak dvě, tři řady, tak souhlasím že je vtipnej, ale nejvtipnější určitě ne...podle mě, abych tady zas něho nenaštval
Tak kterej ej podle tebe nej vtipnej?
konz napsal(a):
Tak kterej ej podle tebe nej vtipnej?
no úplně nejvtipnější pro mě je asi červenej trpaslík, pak bych řekl asi všichni starostovi muři, přátelé, HIMYM a Spaced, ale je to tím že se mi to vyloženě trefuje do noty
AdiegoA napsal(a):
no úplně nejvtipnější pro mě je asi červenej trpaslík, pak bych řekl asi všichni starostovi muři, přátelé, HIMYM a Spaced, ale je to tím že se mi to vyloženě trefuje do noty
Aha. no snečim souhlasím...
úplně nejvíc vtipný seriály jsou MASH, Dr.House, Přátelé, Black Books atd. ale u některých seriálů je to těžký, protože jeden díl je super vtipný a další je třeba super nudný viz. Simpsonovi nebo Joey atd. Je to prostě věc názoru.
AdiegoA napsal(a):
no pravda pravda jak kdy...