Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Simpsonovci, Priatelia, Frasier a House neni sice komedia ale hlasky za nieco stoja
tema serialama ste se vetsinou refifli i do myho vkusu, ovsem podle me je hodne vtipnej serial My name is Earl, Rendy, Joy, krabak a aji ostatni nemaji chybu
Mezi seriály, které mě přijdou nejvíce vtipné jsou Červený trpaslík, Přátelé a Dr. House, sranda je i u Kobry 11, kde člověk s úsmvem kroutí hlavou, jak jsou ty hlavní hrdinové dokonalí a nic je nezastaví oproti jejim protivníkům. To samé Walker, Texas Ranger apod.
vaclavdvorak napsal(a):
Mezi seriály, které mě přijdou nejvíce vtipné jsou Červený trpaslík, Přátelé a Dr. House, sranda je i u Kobry 11, kde člověk s úsmvem kroutí hlavou, jak jsou ty hlavní hrdinové dokonalí a nic je nezastaví oproti jejim protivníkům. To samé Walker, Texas Ranger apod.
ano tak s tou Kobrou musím souhlasit.
Verik napsal(a):
ano tak s tou Kobrou musím souhlasit.
A s tím Walkerem ještě víc :-D
Person napsal(a):
Simpsonovci, Priatelia, Frasier a House neni sice komedia ale hlasky za nieco stoja
A kde se v tématu tohoto fóra mluví o komedii?
Logan napsal(a):
A s tím Walkerem ještě víc :-D
Jo já taky. Tomu seriálu bych dal titul komedie století...
Lynnet napsal(a):
A kde se v tématu tohoto fóra mluví o komedii?
Mrkni se na horu, tam se píše který seriál je nejvtipnější...
konz napsal(a):
Mrkni se na horu, tam se píše který seriál je nejvtipnější...
Ty se prosím podívej na co jsem reagovala :-)