Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pre mňa je najslepší seriál jednoznačne Simpsonovci ale dobrá je aj Futurama. Medzi hranými vedú Priatelia a Scrubs.
M*A*S*H, Chůva k pohledání, Krok za krokem a Kutil Tim. No a taky Walker...
Nejvtipnější jsou Ženatí se závazky....na to nikdo nemá to je taková prd... že i Simpsonovi jsou ůpe trapní oproti tomuhle:D
Sanak napsal(a):
Nejvtipnější jsou Ženatí se závazky....na to nikdo nemá to je taková prd... že i Simpsonovi jsou ůpe trapní oproti tomuhle:D
tak to bych se celkem hádal, na Simpsonovi nikdo asi tak + - nemá, jako ženatý se zavázky není špatný, smál jsem se u něj, ale není tak vtipnej jako simpsonovi
Z kreslených Simpsonovi a Futurama, u hraných vedou M*A*S*H a Black Books - Manny a Bernard jsou prostě skvělí
konz napsal(a):
tak to bych se celkem hádal, na Simpsonovi nikdo asi tak + - nemá, jako ženatý se zavázky není špatný, smál jsem se u něj, ale není tak vtipnej jako simpsonovi
Prosimtě tomu nerozumíš:D
Sanak napsal(a):
Prosimtě tomu nerozumíš:D
ale neštvi mě, bo ti rozhodím sandál...
konz napsal(a):
ale neštvi mě, bo ti rozhodím sandál...
Proč lidé používají slovo "bo", když neví co znamená?
AlexKapranas napsal(a):
To netuším, zkus se jich zeptat. Ale ne tady, bo to by byla OT... :-D
AlexKapranas napsal(a):
Jen doufám že to nejvyšší nesmázne teď je to jen bokem. Přijd do všehovšudy a vysvětli mi to slovo "bo"...