Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mě osobně připadají vtipný seriály
Teorie velkého třesku a Dva a půl chlapa
U mě je to Dr.House a když se dívám, tak Ošklivka Katka, i když ta je někdy poněkud trapná, ale směju se u toho hodně :D
IT Crowd a Frasier, pri nich som sa vždy smiala celú časť
Jednoznačně Přátelé.
+ The big bang theory - slzím smíchy u toho :D
TBBT, HIMYM, MASH, SCRUBS
Nejvíc asi Himym, ale má to hodně těžky mezi konkurencí jako friends, it crowed, two and hald man, big banf theory... je toho moc :-D
moje nej - dr. House, TBBT, Cougar town, Rodina valka, Pratele, Ally McBeal, IT Crowd,...
a animovane - South Park, Simpsonovi, Futurama, Family guy, American Dad, The Clewland show,...
Pacik napsal(a):
Nejvíc asi Himym, ale má to hodně těžky mezi konkurencí jako friends, it crowed, two and hald man, big banf theory... je toho moc :-D
Jediná konkurence z toho výčtu je BBT, s ostatními nelze srovnávat z důvodů roku výroby, množství dílů a země původu
Pak ještě možná My Name Is Earl.
Dohromady asi moje trojka nejvtipnějších současných seriálů
Z kreslených by to byl Family Guy. A až rozjedou zas Futuramu tak ta bude na prvním místě, tedy v případě, že nepříšla o svůj seriálovej humor.
Simpsonovi ztratili Simpsonovskou jiskru, začínaj se tam opakovat vtipy. Dřívější série byly lepší.