Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahojky. Měla bych dotaz. Stále nevím, jestli se podívám na tu novou sérii VM. Asi bych "nepřežila" kdyby po tom nádherném filmu se Veronica rozešla s Loganem. Případně kdyby někdo z nich umřel atd. Můžete mi prosím někdo napsat, jestli zůstali spolu nebo ne? stačí mi jedno slovo - prosím bez podrobností xD
Atenecka napsal(a):
Ahojky. Měla bych dotaz. Stále nevím, jestli se podívám na tu novou sérii VM. Asi bych "nepřežila" kdyby po tom nádherném filmu se Veronica rozešla s Loganem. Případně kdyby někdo z nich umřel atd. Můžete mi prosím někdo napsat, jestli zůstali spolu nebo ne? stačí mi jedno slovo - prosím bez podrobností xD
Raději nekoukat. ;)
Tempy napsal(a):
Raději nekoukat. ;)
Děkuji, toho jsem se bála... No nic, pro mě to končí když Logan řekl Veronice "our story is epic" .-)
Atenecka napsal(a):
Děkuji, toho jsem se bála... No nic, pro mě to končí když Logan řekl Veronice "our story is epic" .-)
Yup, mnozí jsme tu čtvrtou sérii dlouho rozdejchávali. ;) Takže díky za připomenutí! :D
Mně se čtvrtá řada libila, jen nemám zájem koukat na případnou další řadu a některé scény jako by se nestaly.
allyska napsal(a):
Mně se čtvrtá řada libila, jen nemám zájem koukat na případnou další řadu a některé scény jako by se nestaly.
Mám to stejně, jen jsem se snažila vyhnout těm podrobnostem. ;) :D Ale tak když už jsme to nakously - Atenecka pokud si tu sérii pustíš bez posledních 10 minut, tak jsi v pohodě. ;) :D