Diskuzní fórum

Veronica Mars

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 5. 2020 / 10:55:53 (před 4 roky)
off

Ahojky. Měla bych dotaz. Stále nevím, jestli se podívám na tu novou sérii VM. Asi bych "nepřežila" kdyby po tom nádherném filmu se Veronica rozešla s Loganem. Případně kdyby někdo z nich umřel atd. Můžete mi prosím někdo napsat, jestli zůstali spolu nebo ne? stačí mi jedno slovo - prosím bez podrobností xD

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
7. 5. 2020 / 11:25:26 (před 4 roky)
off
Atenecka napsal(a):

Ahojky. Měla bych dotaz. Stále nevím, jestli se podívám na tu novou sérii VM. Asi bych "nepřežila" kdyby po tom nádherném filmu se Veronica rozešla s Loganem. Případně kdyby někdo z nich umřel atd. Můžete mi prosím někdo napsat, jestli zůstali spolu nebo ne? stačí mi jedno slovo - prosím bez podrobností xD

Raději nekoukat. ;)

Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 5. 2020 / 19:13:37 (před 4 roky)
off
Tempy napsal(a):

Raději nekoukat. ;)

Děkuji, toho jsem se bála... No nic, pro mě to končí když Logan řekl Veronice "our story is epic" .-)

Tempy
7. 5. 2020 / 19:39:19 (před 4 roky)
off
Atenecka napsal(a):

Děkuji, toho jsem se bála... No nic, pro mě to končí když Logan řekl Veronice "our story is epic" .-)

Yup, mnozí jsme tu čtvrtou sérii dlouho rozdejchávali. ;) Takže díky za připomenutí! :D

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
8. 5. 2020 / 08:02:14 (před 4 roky)
off

Mně se čtvrtá řada libila, jen nemám zájem koukat na případnou další řadu a některé scény jako by se nestaly.

Tempy
8. 5. 2020 / 08:27:13 (před 4 roky)
off
allyska napsal(a):

Mně se čtvrtá řada libila, jen nemám zájem koukat na případnou další řadu a některé scény jako by se nestaly.

Mám to stejně, jen jsem se snažila vyhnout těm podrobnostem. ;) :D Ale tak když už jsme to nakously - Atenecka pokud si tu sérii pustíš bez posledních 10 minut, tak jsi v pohodě. ;) :D