Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Akože vyriešiť skladačku siedmimi ťahmi...hmmm, vôbec to nie je podozrivé, ale vôbec 🤦♀️
Jo někdo to tam smažte.. Já chtěl jen zkusit zda to tak půjde "vyřešit", víckrát to dělat nebudu :)
Samjbc napsal(a):
Jo někdo to tam smažte.. Já chtěl jen zkusit zda to tak půjde "vyřešit", víckrát to dělat nebudu :)
To by ma zaujímalo, čo si robil :D
phoboska napsal(a):
To by ma zaujímalo, čo si robil :D
Přepsal css pozice.
Fruiko napsal(a):
Přepsal css pozice.
Bože môj :D
Nevím, jestli má někdo stejnej problém. Ale trochu mi vadí ta změna reklamy po několika vteřinách při hraní skládačky, kdy pak plocha s hrou skáče a člověk se úplně zbytečně překlikne, i když u mě to je možná i jedno :D Tak se ptám, jestli s tím jde něco nějak udělat, nebo nějakou radu, co dělat, aby to neskákalo.
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):
Nevím, jestli má někdo stejnej problém. Ale trochu mi vadí ta změna reklamy po několika vteřinách při hraní skládačky, kdy pak plocha s hrou skáče a člověk se úplně zbytečně překlikne, i když u mě to je možná i jedno :D Tak se ptám, jestli s tím jde něco nějak udělat, nebo nějakou radu, co dělat, aby to neskákalo.
Koupit si pozadí, pak to nedělá. :D
Fruiko napsal(a):
Koupit si pozadí, pak to nedělá. :D
To mě nenapadlo :D Díky
Už asi čtvrtý den žádnou denní skládačku nevidím. Mám tam jen prázdná pole. Je to chyba jen u mě, nebo obecná?
Markus07 napsal(a):
Už asi čtvrtý den žádnou denní skládačku nevidím. Mám tam jen prázdná pole. Je to chyba jen u mě, nebo obecná?
Obecná. Jsem zapomněl nastavit. :D Jsem si říkal, že jsem něco zapomněl, ale kontroloval jsem jen poster game a ta je ready až do letních prázdnin.