Diskuzní fórum

Seriálová skladačka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
11. 6. 2020 / 19:28:46 (před 4 roky)
off

Akože vyriešiť skladačku siedmimi ťahmi...hmmm, vôbec to nie je podozrivé, ale vôbec 🤦‍♀️

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Samjbc
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
11. 6. 2020 / 19:36:19 (před 4 roky)
off

Jo někdo to tam smažte.. Já chtěl jen zkusit zda to tak půjde "vyřešit", víckrát to dělat nebudu :)

Nyx
11. 6. 2020 / 19:38:44 (před 4 roky)
off
Samjbc napsal(a):

Jo někdo to tam smažte.. Já chtěl jen zkusit zda to tak půjde "vyřešit", víckrát to dělat nebudu :)

To by ma zaujímalo, čo si robil :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 6. 2020 / 19:47:40 (před 4 roky)
off
phoboska napsal(a):

To by ma zaujímalo, čo si robil :D

Přepsal css pozice.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Nyx
11. 6. 2020 / 20:06:44 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Přepsal css pozice.

Bože môj :D

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 11. 2021 / 07:44:36 (před 3 roky)
off

Nevím, jestli má někdo stejnej problém. Ale trochu mi vadí ta změna reklamy po několika vteřinách při hraní skládačky, kdy pak plocha s hrou skáče a člověk se úplně zbytečně překlikne, i když u mě to je možná i jedno :D Tak se ptám, jestli s tím jde něco nějak udělat, nebo nějakou radu, co dělat, aby to neskákalo.

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Fruiko
3. 11. 2021 / 19:03:31 (před 3 roky)
off
Martin Chachan Kukurůza napsal(a):

Nevím, jestli má někdo stejnej problém. Ale trochu mi vadí ta změna reklamy po několika vteřinách při hraní skládačky, kdy pak plocha s hrou skáče a člověk se úplně zbytečně překlikne, i když u mě to je možná i jedno :D Tak se ptám, jestli s tím jde něco nějak udělat, nebo nějakou radu, co dělat, aby to neskákalo.

Koupit si pozadí, pak to nedělá. :D

Chachan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
3. 11. 2021 / 20:34:45 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Koupit si pozadí, pak to nedělá. :D

To mě nenapadlo :D Díky

"Pozor, pozor všemu osazenstvu dnes večer uvádíme komedii Lakomec aneb major horníkem. V hlavní roli Frank řečený Zlatoústý Burns."
Markus07
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
19. 1. 2023 / 09:45:58 (před 96 týdny)
off

Už asi čtvrtý den žádnou denní skládačku nevidím. Mám tam jen prázdná pole. Je to chyba jen u mě, nebo obecná?

Fruiko
19. 1. 2023 / 10:25:35 (před 96 týdny)
off
Markus07 napsal(a):

Už asi čtvrtý den žádnou denní skládačku nevidím. Mám tam jen prázdná pole. Je to chyba jen u mě, nebo obecná?

Obecná. Jsem zapomněl nastavit. :D Jsem si říkal, že jsem něco zapomněl, ale kontroloval jsem jen poster game a ta je ready až do letních prázdnin.

1/2
12