Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Turecký seriál Kousek že mě má celkem 169 epizod po 45 minutách, jsou uvedeny pouze dvě řady v Seznamu epizod. Viděla jsem celý seriál se španělským dabingem na YouTube - pod názvem No te enamores,až po capítulo 169 Final.
Spektrum napsal(a):
Turecký seriál Kousek že mě má celkem 169 epizod po 45 minutách, jsou uvedeny pouze dvě řady v Seznamu epizod. Viděla jsem celý seriál se španělským dabingem na YouTube - pod názvem No te enamores,až po capítulo 169 Final.
Není možné, že to měli nějak jinak přestříhané rozdělené? Protože i turecká Wikipedie tvrdí, že to je 34+16. A tam předpokládám by to mohlo být správně, když jsou přímo u zdroje.
Seriál Vincezno má venku všechny díly, ale tady je uveden jen první díl. Na netflixu je jich všech 20.
Regisx napsal(a):
Seriál Vincezno má venku všechny díly, ale tady je uveden jen první díl. Na netflixu je jich všech 20.
Přidáno.