Diskuzní fórum

Chybějící epizody

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Spektrum
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 6. 2020 / 15:05:14 (před 4 roky)
off

Turecký seriál Kousek že mě má celkem 169 epizod po 45 minutách, jsou uvedeny pouze dvě řady v Seznamu epizod. Viděla jsem celý seriál se španělským dabingem na YouTube - pod názvem No te enamores,až po capítulo 169 Final.

Spektrum
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
22. 6. 2020 / 10:22:08 (před 4 roky)
off
Spektrum napsal(a):

Turecký seriál Kousek že mě má celkem 169 epizod po 45 minutách, jsou uvedeny pouze dvě řady v Seznamu epizod. Viděla jsem celý seriál se španělským dabingem na YouTube - pod názvem No te enamores,až po capítulo 169 Final.

Není možné, že to měli nějak jinak přestříhané rozdělené? Protože i turecká Wikipedie tvrdí, že to je 34+16. A tam předpokládám by to mohlo být správně, když jsou přímo u zdroje.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Regisx
Uživatel od první verze | Cool level: 28 | Timothy McGee
12. 5. 2021 / 17:26:01 (před 3 roky)
off

Seriál Vincezno má venku všechny díly, ale tady je uveden jen první díl. Na netflixu je jich všech 20.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
12. 5. 2021 / 17:33:28 (před 3 roky)
off
Regisx napsal(a):

Seriál Vincezno má venku všechny díly, ale tady je uveden jen první díl. Na netflixu je jich všech 20.

Přidáno.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.