Diskuzní fórum

Netflix - ktoré seriály majú CZ titulky?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 6. 2020 / 16:52:11 (před 4 roky)
off

Ahojte, chcem sa spýtať na ktoré seriály máte titulky? Lebo dosť seriálov čo by som si rada pozrela ešte raz, prípadne nové alebo by som si ich po dlhom čase dopozerala nemajú. Tak len tak zo zaujímavosti, máte titulky napr. na Flasha, Arrow alebo HIMYM?

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
23. 6. 2020 / 17:57:05 (před 4 roky)
on
Klik napsal(a):

Ahojte, chcem sa spýtať na ktoré seriály máte titulky? Lebo dosť seriálov čo by som si rada pozrela ešte raz, prípadne nové alebo by som si ich po dlhom čase dopozerala nemajú. Tak len tak zo zaujímavosti, máte titulky napr. na Flasha, Arrow alebo HIMYM?

Ani na jeden nejsou.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Klik
23. 6. 2020 / 18:14:42 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ani na jeden nejsou.

Ďakujem 😊 Ja len preto lebo mi niekto spomínal že v Česku by na napr. HIMYM mali byť české titulky, tak aspoň viem že niesú.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
23. 6. 2020 / 19:20:51 (před 4 roky)
on
Klik napsal(a):

Ďakujem 😊 Ja len preto lebo mi niekto spomínal že v Česku by na napr. HIMYM mali byť české titulky, tak aspoň viem že niesú.

Tak speciálně jsem HIMYM kontroloval ještě jednou a fakt ne. Pokud mám Netflix nastaven v češtině, tak zmíněné ani nevidím. To až po přepnutí na angličtinu a tam jsou jen anglické titulky.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Klik
24. 6. 2020 / 11:29:07 (před 4 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Tak speciálně jsem HIMYM kontroloval ještě jednou a fakt ne. Pokud mám Netflix nastaven v češtině, tak zmíněné ani nevidím. To až po přepnutí na angličtinu a tam jsou jen anglické titulky.

Ďakujem 😊