Diskuzní fórum

Titulky Bull

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Dejna_91
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
29. 6. 2020 / 17:10:41 (před 4 roky)
off

Ahoj, vím že někdo zde na serialzone v minulosti tento seriál překládal, po zrušení sekce titulků však překlad přestal... Tak neujal by se toho někdo znovu? :)

vlasacek007
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
1. 7. 2020 / 22:59:07 (před 4 roky)
off

Taky bych přivítal. Tudíž pokud by Kiruka-chan chtěla v překladu pokračovat, případně někdo jiný, byl bych jedině rád.

Editováno: 2x | Naposledy: 1. 7. 2020 / 22:59:57
Kiruka-chan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
17. 8. 2020 / 18:45:50 (před 4 roky)
off

Tak nějak jsem doufala, že časem bude možné titulky vkládat opět na tyto stránky, ale moc to nevypadá... Další díl mám rozpracovaný, ale nejsem si jistá, kam pak titulky vložím. Je to lepší na titulkách, nebo na Edně?

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
17. 8. 2020 / 19:26:41 (před 4 roky)
off
Kiruka-chan napsal(a):

Tak nějak jsem doufala, že časem bude možné titulky vkládat opět na tyto stránky, ale moc to nevypadá... Další díl mám rozpracovaný, ale nejsem si jistá, kam pak titulky vložím. Je to lepší na titulkách, nebo na Edně?

Edna už taky z většiny odkazuje jen na titulky.com. Podzim se blíží a bude hůř, protože provozovatelé úložišť budou odpovědní za obsah, co nahrají uživatelé. Jsem zvědavý, jak se s tím uloz.to popere.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Dejna_91
Dlouholetý uživatel | Cool level: 26 | Ally McBealová
20. 8. 2020 / 14:36:48 (před 4 roky)
off
Kiruka-chan napsal(a):

Jsem moc ráda, že v překladu pokračuješ! :) Většinou používám titulky.com, ale ať je dáš kamkoliv, tak si tam pro ně ráda zajdu :D

Kiruka-chan
22. 8. 2020 / 13:22:34 (před 4 roky)
off

Titulky k 7. dílu 2. série jsem poslala na titulky.com a čekám na schválení. Říkala jsem si, že bych tam zpětně vložila i předchozí díly, ale titulky k první sérii nemůžu u sebe nikde najít. Nemáte je někdo náhodou stažené? :)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
22. 8. 2020 / 13:55:18 (před 4 roky)
off
Kiruka-chan napsal(a):

Titulky k 7. dílu 2. série jsem poslala na titulky.com a čekám na schválení. Říkala jsem si, že bych tam zpětně vložila i předchozí díly, ale titulky k první sérii nemůžu u sebe nikde najít. Nemáte je někdo náhodou stažené? :)

Já je mám určitě. Napiš mi do pošty mail a já je pošlu.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Nevada
22. 8. 2020 / 17:13:15 (před 4 roky)
off

Tak bohužel nemám titulky k epizodám 12 a 17. Ostatní odeslány.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Kiruka-chan
22. 8. 2020 / 17:28:27 (před 4 roky)
off
Nevada napsal(a):

Tak bohužel nemám titulky k epizodám 12 a 17. Ostatní odeslány.

Moc děkuju. :) Já to překládám až od 16. dílu 1. série, takže prvních 15 dílů by mělo být ještě na Edně. Takže chybí pouze 17. díl.

Nevada
22. 8. 2020 / 17:43:41 (před 4 roky)
off

Aha, omlouvám se :)

1/2
12