Diskuzní fórum

She-Ra and the Princesses of Power

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
3. 7. 2020 / 17:25:36 (před 4 roky)
off

Na vědomost se dává, že jsem se pustil do překladu nejlepšího animáče všech dob (a ano, dalšího lesbického seriálu ;)).

1x01 - https://www.titulky.com/?serial2=7745956

Mohl bych stíhat 1 epku týdně, ale uvidím podle zájmu.

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 7. 2020 / 23:05:08
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 7. 2020 / 10:35:44 (před 4 roky)
off

petrSF Je divny, ze jsem si hned rekla, to je super, v animaci je aspon jistota, ze zadna z nich nezemre? A ze bude treba i happyend?? 🤞😁
Kazdopadne diky a timto ohlasenim jsi se zaslouzil o dalsi divacku! Prala bych ti za tvou titulkarskou sluzbu kralovskou odmenu, tedy pul kralovstvi a ruku princezny k tomu, ale mam pocit, ze na tyhle princezny to asi platit nebude, ze.

petrSF
4. 7. 2020 / 10:40:59 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

petrSF Je divny, ze jsem si hned rekla, to je super, v animaci je aspon jistota, ze zadna z nich nezemre? A ze bude treba i happyend?? 🤞😁
Kazdopadne diky a timto ohlasenim jsi se zaslouzil o dalsi divacku! Prala bych ti za tvou titulkarskou sluzbu kralovskou odmenu, tedy pul kralovstvi a ruku princezny k tomu, ale mam pocit, ze na tyhle princezny to asi platit nebude, ze.

Díky za podporu! :) A animáče jsou v tomhle v poslední době fakt roky před hranýma seriálama, takže hezké pokoukání přeju :)

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
4. 7. 2020 / 10:56:22 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Díky za podporu! :) A animáče jsou v tomhle v poslední době fakt roky před hranýma seriálama, takže hezké pokoukání přeju :)

Dekuju, uz se tesim! 🤗

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
4. 7. 2020 / 14:43:57 (před 4 roky)
off
IrmaVep napsal(a):

Ne, tak na tyhle princezny to opravdu platit nebude :D. A když už jsme u těch princezen, u Bubblegum by taky neuspěl :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
petrSF
4. 7. 2020 / 21:45:03 (před 4 roky)
off

:D Princezny si vystačí samy respektive s nejlepšíma kamarádkama a tak to má být :D Ale připomíná mi to, že Adventure Time patří mezi moje resty, viděl jsem jen pár úvodních dílů, který byly hodně divný a ta upírka nikde :(, tak jsem to odložil, ale někdy se k tomu chci vrátit.

andromache
5. 7. 2020 / 00:13:49 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

:D Princezny si vystačí samy respektive s nejlepšíma kamarádkama a tak to má být :D Ale připomíná mi to, že Adventure Time patří mezi moje resty, viděl jsem jen pár úvodních dílů, který byly hodně divný a ta upírka nikde :(, tak jsem to odložil, ale někdy se k tomu chci vrátit.

Vidíš, k čemu tě ještě nepoňouknu :D. A jen tak mimochodem, o Korrasami jsi slyšel ;)? Když už tady probíráme ty animované pairingy :D. S nima na tumblr spamují taky poměrně vytrvale.. O přirovnávání k Supercorp ani nemluvě :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
petrSF
5. 7. 2020 / 00:30:01 (před 4 roky)
off
andromache napsal(a):

Vidíš, k čemu tě ještě nepoňouknu :D. A jen tak mimochodem, o Korrasami jsi slyšel ;)? Když už tady probíráme ty animované pairingy :D. S nima na tumblr spamují taky poměrně vytrvale.. O přirovnávání k Supercorp ani nemluvě :D.

Jj, Korru mám zkouklou, tam je nejlepší řešení milostného trojúhelníku ever, holky se o hádají kluka, aby se na něj nakonec obě vykašlaly a daly to dohromady spolu :)

andromache
5. 7. 2020 / 01:04:30 (před 4 roky)
off
petrSF napsal(a):

Jj, Korru mám zkouklou, tam je nejlepší řešení milostného trojúhelníku ever, holky se o hádají kluka, aby se na něj nakonec obě vykašlaly a daly to dohromady spolu :)

Začínám chápat tu paralelu se Supercorp ;). Taky by to mohlo tak dopadnout (James/Kara/Lena) :D. Ale jinak máš pravdu. Best solution ever :-). Škoda, že to tak nedopadne vždycky.

petrSF
6. 7. 2020 / 16:06:44 (před 4 roky)
off

Tak zájemců sice moc není, ale stejně pokračuju ;)

1x02: https://www.titulky.com/She-Ra-and-the-Princesses-of-Power-S01E02-333587.htm

1/9
1234567 ... 9