Diskuzní fórum

Hledám seriál

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
27. 7. 2020 / 19:05:52 (před 4 roky)
off

Čaute, můj mozek si dnes místo spánku usmyslel, že mě zničí a vybavil mi scénu ze seriálu, který jsem viděl před X lety a za nic na světě to teď nemůžu pustit z hlavy. Když mi někdo dokáže pomoci, možná dnes usnu.

Pamatuji si tohle: dva kluci hrají videohru, kamera skočí do hry na herní postavy - vojáky, kteří si říkají, jestli je jejich hráč opravdu nechá nakráčet do lávové řeky a zabije je. Střih zpět na kluky a z televize se ozývá jen "ááá, pálí"

Mám dojem, že to běželo na čt2, šlo o dětský pořad a možná (vážně jen možná) šlo o britský seriál...

Díky za případné tipy :)

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
MrsAllen
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 10. 2020 / 13:32:20 (před 4 roky)
off

Čau ahoj,právě jsem si zamilovala serial "White collar." Může mi někdo poradit nějaký se stejným nebo bodobným tématem? (Vězeň se chce polepšit a tak dělá pro systém,který do basy strčil)
Asi nic takového není,ale musím se zeptat.
Díky

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
19. 10. 2020 / 17:12:19 (před 4 roky)
off
anezka04 napsal(a):

Čau ahoj,právě jsem si zamilovala serial "White collar." Může mi někdo poradit nějaký se stejným nebo bodobným tématem? (Vězeň se chce polepšit a tak dělá pro systém,který do basy strčil)
Asi nic takového není,ale musím se zeptat.
Díky

Zkusil bych Deception.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Monika2110
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
5. 7. 2021 / 16:25:26 (před 3 roky)
off

Dobrý den,
už zase nemůžu přijít na název seriálu, Svět je rozdělený na kasty a z nich jsou vybraní zástupci, kteří tančí, hrají , zpívají a reprezentují v soutěži svoji kastu . No a pak jeden pár najde jakési muzeum, kde jsou hudební nahrávky a dál nevím. Docela bych se na to podívala, ale neznám název. Předem děkuji za případné tipy.

janulam11
VIP | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 7. 2021 / 19:12:32 (před 3 roky)
off
Monika2110 napsal(a):

Dobrý den,
už zase nemůžu přijít na název seriálu, Svět je rozdělený na kasty a z nich jsou vybraní zástupci, kteří tančí, hrají , zpívají a reprezentují v soutěži svoji kastu . No a pak jeden pár najde jakési muzeum, kde jsou hudební nahrávky a dál nevím. Docela bych se na to podívala, ale neznám název. Předem děkuji za případné tipy.

Utopia Falls

Kirsten M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
24. 7. 2021 / 18:51:31 (před 3 roky)
off

Ahoj ve spolek. Hledám konkrétní díl seriálu a uvítám pomoc.

Vůbec si nevybavuju, v jakém seriálu se díl objevil, ale pamatuju si jeho děj - našla se mrtvola mladého muže v "superhrdinském" obleku. Pátrání hlavní postavy, které si bohužel nevybavím, zavedlo až k malé komunitě jakési improvizované domobrany, v rámci které se mladí lidé navzájem cvičili v boji a vycházeli do ulic bránit spravedlnost jako hrdinové. Byla mezi nimi tmavovlasá slečna, která se sama stala obětí, kluk, který dřív býval agresorem, ale obrátil. Pamatuju si, že když za nimi hrdinové seriálu přišli a ptali se jich na společné superhrdinské aktivity, slečna boxovala do pytle. Myslím si, že se jedná o díl seriálu Sběratelé kostí, Mentalista nebo něčeho v tomhle smyslu, ale ani za boha se mi nepodařilo konkrétní díl dohledat. Věřím tomu, že si některé části můžu špatně pamatovat, ale jsem si naprosto jistá, že někde existovat musí :D
Díky za jakoukoli radu!

A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
24. 7. 2021 / 21:57:19 (před 3 roky)
off
Kirsten M napsal(a):

Ahoj ve spolek. Hledám konkrétní díl seriálu a uvítám pomoc.

Vůbec si nevybavuju, v jakém seriálu se díl objevil, ale pamatuju si jeho děj - našla se mrtvola mladého muže v "superhrdinském" obleku. Pátrání hlavní postavy, které si bohužel nevybavím, zavedlo až k malé komunitě jakési improvizované domobrany, v rámci které se mladí lidé navzájem cvičili v boji a vycházeli do ulic bránit spravedlnost jako hrdinové. Byla mezi nimi tmavovlasá slečna, která se sama stala obětí, kluk, který dřív býval agresorem, ale obrátil. Pamatuju si, že když za nimi hrdinové seriálu přišli a ptali se jich na společné superhrdinské aktivity, slečna boxovala do pytle. Myslím si, že se jedná o díl seriálu Sběratelé kostí, Mentalista nebo něčeho v tomhle smyslu, ale ani za boha se mi nepodařilo konkrétní díl dohledat. Věřím tomu, že si některé části můžu špatně pamatovat, ale jsem si naprosto jistá, že někde existovat musí :D
Díky za jakoukoli radu!

Tohle?

Kirsten M
24. 7. 2021 / 22:07:55 (před 3 roky)
off
A.R.G.U.S. napsal(a):

Tohle?

To není ono. Je to podobný díl, ale není to ono. Tohle byl díl o bandě lidí, co opravdu vyráželi do ulic a snažili se pomáhat, ne larpit. Ale díky. Vybavuju si jen, že to byl díl nějaké kriminálky.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 126 | Galavant
24. 7. 2021 / 23:00:47 (před 3 roky)
off
Kirsten M napsal(a):

To není ono. Je to podobný díl, ale není to ono. Tohle byl díl o bandě lidí, co opravdu vyráželi do ulic a snažili se pomáhat, ne larpit. Ale díky. Vybavuju si jen, že to byl díl nějaké kriminálky.

Taky zkusím.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Kirsten M
25. 7. 2021 / 14:44:36 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Taky zkusím.

Jop, to je on! Moc díky! :)

1/2
12