Diskuzní fórum

Nahlášení nevhodných věcí

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Richard Ježek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
15. 8. 2020 / 00:42:00 (před 4 roky)
off

Zdravím, nevím kam to napsat nebo kam se obrátit. Bohužel i na náš oblíbený serialzone se dostal internetový nešvar v podobě fake profilů a posílání spamovoých reklamních odkazů, virů a sexuální tématiky. Rád bych asi touto formou nahlásil uživatelku (možná robota či uživatele) sacelma, která mi poslala nabídku na ehm víte co s odkazem (pravděpodobně, ptz jsem neklikal raději) na nějaký pohádkový (s velkým P) web. Upřímně, internet je toho plný a pojďme se na webu čistě o seriálech tomu vyvarovat. Zde pro to není místo. Dotyčná poslala přesně toto:

🔥🔥🔥 Taky chci sex! Najdi mě - MŮJ PROFIL ZDE💋💌

Psala taky někomu z vás?

PS: pokud to sem nepatří nebo mohu nahlásit uživatele jinak, tak se omlouvám za založení tématu a děkuji za případnou radu. Já chudák nevinný, za ruku nevzatý a nepolíbený byl z toho vyděšen :D

Chci se dívat na to co chci a ne to co mi určuje televize.
hudy536
Redaktor | Cool level: 145 | Victoria Grayson
19. 8. 2020 / 13:16:08 (před 4 roky)
off
Richard Ježek napsal(a):

Zdravím, nevím kam to napsat nebo kam se obrátit. Bohužel i na náš oblíbený serialzone se dostal internetový nešvar v podobě fake profilů a posílání spamovoých reklamních odkazů, virů a sexuální tématiky. Rád bych asi touto formou nahlásil uživatelku (možná robota či uživatele) sacelma, která mi poslala nabídku na ehm víte co s odkazem (pravděpodobně, ptz jsem neklikal raději) na nějaký pohádkový (s velkým P) web. Upřímně, internet je toho plný a pojďme se na webu čistě o seriálech tomu vyvarovat. Zde pro to není místo. Dotyčná poslala přesně toto:

🔥🔥🔥 Taky chci sex! Najdi mě - MŮJ PROFIL ZDE💋💌

Psala taky někomu z vás?

PS: pokud to sem nepatří nebo mohu nahlásit uživatele jinak, tak se omlouvám za založení tématu a děkuji za případnou radu. Já chudák nevinný, za ruku nevzatý a nepolíbený byl z toho vyděšen :D

Už by to mělo být vyřešeno.

hudy