Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hrali ste nejakú počítačovú hru inšpirovanú seriálom?
Na staricky 286ce jsme jako mali hrali Simpsonovi, to byla parba! Jinak snad ani ne, vetsinou stojej za prd.
scr00chy napsal(a):
Na staricky 286ce jsme jako mali hrali Simpsonovi, to byla parba! Jinak snad ani ne, vetsinou stojej za prd.
Asi tak. Jediné, co není tak hrozné, jsou hry na mobil...
ja som hral tiež simpsonovcov, a dokonca som skúsil aj Zúfale manželky, ale nič moc, bolo to niečo na štýl sims, a vedel by som si predstaviť hru prison break
Do LOST Game vkladaj docela velky nadeje... mne to sice moc zajimavy neprijde, ale davaj si na tom nejak podezrele zalezet
scr00chy napsal(a):
Do LOST Game vkladaj docela velky nadeje... mne to sice moc zajimavy neprijde, ale davaj si na tom nejak podezrele zalezet
viem si to predstaviť, mám hru na mobile s podobnou tematikou, ten seriál nepozerám, takže hru asi hrať nebudem, ale tipujem, že si dajú hlavne graficky záležať
Tak kdyby z hry Lost udělali něco jako Far Cry, byla by to pecka, nemyslíte? Je ale asi bláhové, myslet si něco takového
Před asi tak 2 lety jsem byl zažranej do Hvězdné brány, tak vím, že byla hra na tento motiv...ale nedostala se ke mně. Jinak jsem taky někde zahlédl flash hru Prison Break...
Velký hráč nejsem, vyjímkou je pouze "filmová" hra Aliens...
weri napsal(a):
Před asi tak 2 lety jsem byl zažranej do Hvězdné brány, tak vím, že byla hra na tento motiv...ale nedostala se ke mně. Jinak jsem taky někde zahlédl flash hru Prison Break...
Velký hráč nejsem, vyjímkou je pouze "filmová" hra Aliens...
Hvězdná brána jako hra je teď a to online. Na motivy superfilmu jsem hrál Aliens versus Predator a protože jsem si koupil nový komp (super komp mimochodem), tak už mi to nejde, bébébé...
Logan napsal(a):
Hvězdná brána jako hra je teď a to online. Na motivy superfilmu jsem hrál Aliens versus Predator a protože jsem si koupil nový komp (super komp mimochodem), tak už mi to nejde, bébébé...
Aliens vs. Predátor (mezi pařany známé jako AvP1 a AvP2) jsem hrál taky a dost dlouho...asmosféra za marináka je fakt dokonalá, zvláště když se to hraje pozdě večer a jediným zdrojem "světla" je monitor, kde se co chvíli objeví xenomorfní potvůrka, kterou kdybych potkal osobně, tak bych zemřel hrůzou dříve, než by se vůbec na řadu dostal druhá čelist...
Možná se to tolik nehodí na seriálový web, ale co (snad tuhle sekci nečtou lidi-pedanti s právy na mazání příspěvků). Jinak na téhle hře je fakt dokonalá atmosféra, která se ještě umocní používáním detektoru pohybu, který zní stejně jako ten filmový. Mimochodem na sekundu můžete tento detektor zaslechnout i na úvod filmu AvP2...