Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
weri napsal(a):
Aliens vs. Predátor (mezi pařany známé jako AvP1 a AvP2) jsem hrál taky a dost dlouho...asmosféra za marináka je fakt dokonalá, zvláště když se to hraje pozdě večer a jediným zdrojem "světla" je monitor, kde se co chvíli objeví xenomorfní potvůrka, kterou kdybych potkal osobně, tak bych zemřel hrůzou dříve, než by se vůbec na řadu dostal druhá čelist...
Možná se to tolik nehodí na seriálový web, ale co (snad tuhle sekci nečtou lidi-pedanti s právy na mazání příspěvků). Jinak na téhle hře je fakt dokonalá atmosféra, která se ještě umocní používáním detektoru pohybu, který zní stejně jako ten filmový. Mimochodem na sekundu můžete tento detektor zaslechnout i na úvod filmu AvP2...
V tomhle s tebou souhlasím, bohužel dvojka už není jako jednička. To napětí, kdy mi pípal detektor a já pořád nic neviděl, tak jsem si říkal, špatně to čteš... Jenže, kouknu do stran a nic. Kouknu nahoru, jestli se potvora nespouští z vrchu a nic. Tak si říkám co teď, kouknu na zem a... Byl tam dobytek! Přisál se mi na ksicht a od té doby mi ta hra dluží šest tepů srdce...
Mé hodnocení Java her podle seriálů (Jen některé které jsem hrál) :
Ztraceni : 85ˇ%
Zoufalé Manželky : 90%
Kriminálka Miami : 88%
No podel seriálu:
Simpsonovi
LOST
Zoufalé manželky
a jako malej sem hrál Sonica
Tak já jsem hrál South Park rally, celkem slušná oddychovka. A na nic jiného si nevzpomínám:D
Já jsem hrála několik takových miniher na motivy simpsonovi a před takovými šesti lety něco na způsob pokémonů. Jinak asi nic
vlads napsal(a):
Hrali ste nejakú počítačovú hru inšpirovanú seriálom?
No jasně CSI: Crime Scene Investigation...zatím jen všechny tři... prej maj bejt další...a je to mazec
A pokud si dobře pamatuju tak jsem hrál hru podle South Parku. To byl nářez. Dobré hlášky.
Nekdy v minulosti jsem hrál hvězdnou pěchotu. Spousta krve, celkem sranda :p
Zedicus Zull Zorander napsal(a):
Nekdy v minulosti jsem hrál hvězdnou pěchotu. Spousta krve, celkem sranda :p
Cožpak Hvězdná pěchota je seriál?
adams89 napsal(a):
Cožpak Hvězdná pěchota je seriál?
Ne, není, ale tohle je spíš zaměřeno na hry všeobecně, i když ty podle seriálů mají přednost...