Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj, obracím se na vás, drahé serošznalce, protože potřebuju radu! Mám tak 1x týdne čas na relax, a poslední dobou je to právě u tv, a to u detektivního seriálu Vlčí instinkt. Hrozně se mi takhle detektivka zalíbila, zaujala mě tam ta příroda, zápletky, líbí se mi, že tam neni až tak brutalita vidět a do posledního okamžiku nevim, kdo je vrah, takže hledám něco podobného. Nějaký detektivní seriál, co na sebe až tak moc nenavazuje a má vždy zajímavou zápletku. Drsná krajina je bonus. Preferuju "neamerický" seriály, kde jedna epizoda nebude trvat pouhých 50 minut, ale třeba 1,5 hod, prostě celevečerní detektivka. Nemám ráda detektivní seriály s lékařskou, politickou nebo sportovní tematikou. Děkuji za veškeré tipy!
Verter19 Osobně konkrétní tip nemám, ale třeba tě inspiruje seznam podobných seriálů :)
Já bych zkusil Wallandera.
De Dag sice není klasická detektivka, ale za zhlédnutí rozhodně stojí.