Diskuzní fórum

Dobrý detektivní seriál alias Vlčí instinkt?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Verter19
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 9. 2020 / 13:25:05 (před 4 roky)
off

Ahoj, obracím se na vás, drahé serošznalce, protože potřebuju radu! Mám tak 1x týdne čas na relax, a poslední dobou je to právě u tv, a to u detektivního seriálu Vlčí instinkt. Hrozně se mi takhle detektivka zalíbila, zaujala mě tam ta příroda, zápletky, líbí se mi, že tam neni až tak brutalita vidět a do posledního okamžiku nevim, kdo je vrah, takže hledám něco podobného. Nějaký detektivní seriál, co na sebe až tak moc nenavazuje a má vždy zajímavou zápletku. Drsná krajina je bonus. Preferuju "neamerický" seriály, kde jedna epizoda nebude trvat pouhých 50 minut, ale třeba 1,5 hod, prostě celevečerní detektivka. Nemám ráda detektivní seriály s lékařskou, politickou nebo sportovní tematikou. Děkuji za veškeré tipy!

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 9. 2020 / 13:28:31 (před 4 roky)
off

Verter19 Osobně konkrétní tip nemám, ale třeba tě inspiruje seznam podobných seriálů :)

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 9. 2020 / 13:28:55
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
21. 9. 2020 / 18:27:30 (před 4 roky)
off

Já bych zkusil Wallandera.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 9. 2020 / 20:41:50 (před 4 roky)
off

De Dag sice není klasická detektivka, ale za zhlédnutí rozhodně stojí.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Verter19
Běžný uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
23. 9. 2020 / 21:03:11 (před 4 roky)
off

díky moc! zkouknu to!