Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hezký den, nevím, zda píšu na správné místo, ale právě jsem četla dnešní článek Novinka pod lupou: Zasvěcený a vybavila si hlavního herce Çagatay Ulusoy z jiného seriálu. Po rozkliknutí profilu ze seriálu Zasvěcený se ale dostanu na téměř prázdný profil. Vypadá to, že Çagatay Ulusoy je tu dvakrát - jednou na něj koukám přes seriál The Protector (Ochránce) a jednou přes Zasvěcený. Jde to nějak spojit? Děkuji.
V seriálu The Protector hraje úplně hlavní roli a je v každé epizodě. Na profilu to píše 13 epizod, ale je jich 32. Děkuji
Sloučil jsem to. Epizody se počítají podle počtu epizod v databázi a těch máme zatím vyplněných jenom 13. Pokud nám pomůžeš s obsahy, tak doplníme i ten zbytek. ;-)
Děkuji moc. Už to chvilku je, co jsem koukala na ty dřívější série. Jak dlouhý a podrobný by měl být obsah? Doplním ho přímo do každé epizody nebo někam pošlu? Díky a omlouvám se za otázky.
Alarik napsal(a):
Děkuji moc. Už to chvilku je, co jsem koukala na ty dřívější série. Jak dlouhý a podrobný by měl být obsah? Doplním ho přímo do každé epizody nebo někam pošlu? Díky a omlouvám se za otázky.
Stačí pár vět. Já říkám, že by z toho měl sklerotický člověk poznat, kde skončil, když si to bude pročítat. U každé “prázdné” epizody by měl být odkaz na doplnění obsahu.