Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Z dokoukaných seriálů mi zmizela hromada seriálů, které jsem viděla. Jsou to také seriály ze seriálové výzvy, ale mnoho dalších. Při testování jsem zjistila, že se mi ani opakovaně nevloží. Jde především o seriály z Netflixu, HB2 konkrétně např. Zámek a klíč, Zaklínač, Ztraceni ve vesmíru, Jiný život, Jeho temné esence apod.
Prosím o opravu nebo informace... děkuji moc
ggdraggongg napsal(a):
Z dokoukaných seriálů mi zmizela hromada seriálů, které jsem viděla. Jsou to také seriály ze seriálové výzvy, ale mnoho dalších. Při testování jsem zjistila, že se mi ani opakovaně nevloží. Jde především o seriály z Netflixu, HB2 konkrétně např. Zámek a klíč, Zaklínač, Ztraceni ve vesmíru, Jiný život, Jeho temné esence apod.
Prosím o opravu nebo informace... děkuji moc
U Zámku a klíče nemáš odškrtnutou ani jednu epizodu. U ostatních to je podobně.
Všechno se smazalo. Bylo to tam, a sama už zpětně dost netuším o jaké všechny seriály zpětně i šlo. Když to udělám, vůbec nic se nestane. Například Jiný život. Odškrtnu, jsou odškrtnuté a nic... Teď jsem zkoušela i Zámek a klíč. Odškrtnou a nic.
Děkuji za snahu.
Mám stejný problém. Zámek a klíč, Zaklínač ani Jiný život nemám v dokoukaných.
jvempire napsal(a):
Mám stejný problém. Zámek a klíč, Zaklínač ani Jiný život nemám v dokoukaných.
Protože nejsou ukončené a budou další díly. Takže z podstaty věci nemůžou být dokoukané.
Možná by to chtělo nějaký další filtr jako dokoukané, ale ještě budou pokračovat.
Děkuji moc. Tak jsem to nějak pobrala, přizpůsobila, upravila... Snad to tak již bude ok.
Ještě nevím, jak docílit toho, že pokud se seriál dotočí např. Gilmorova děvčata a po pár letech zase něco natočí, tak mi zmizí z dokoukaných... dozvím se to nějak? Myslím, pomocí serialzone v profilu...?
Ještě jednou děkuji.
ggdraggongg napsal(a):
Děkuji moc. Tak jsem to nějak pobrala, přizpůsobila, upravila... Snad to tak již bude ok.
Ještě nevím, jak docílit toho, že pokud se seriál dotočí např. Gilmorova děvčata a po pár letech zase něco natočí, tak mi zmizí z dokoukaných... dozvím se to nějak? Myslím, pomocí serialzone v profilu...?
Ještě jednou děkuji.
No to je dosti specifický případ. Ideální je mít to ve sledovaných, pak ti to znovu naskočí do watchlistu pokud budou nové epizody.