Diskuzní fórum
Já nevím jestli je to chyba, ale hned mě to udeřilo. Když mám shlédnutý dánský seriál, proč se mi nezabarví i gronsko ? :) To je přece dánské ne ? :)
Regisx napsal(a):
Já nevím jestli je to chyba, ale hned mě to udeřilo. Když mám shlédnutý dánský seriál, proč se mi nezabarví i gronsko ? :) To je přece dánské ne ? :)
Tohle mi nějak uteklo. Mají vlastní vládu a právě jeden seriál. Tak jsem je nechal zvlášť.
Ahoj, dnes jsem si označila jako shlédnutý pilot seriálu Halfworlds , u kterého jsou státy Indonésie, Thajsko a Filipíny. V mapě mi zčervenaly jen Thajsko a Filipíny a počet zemí se zvýšil o dvě. Když ale na tu bílou Indonésii kliknu, vypíše se mi 1 vyzkoušený seriál - Halfworlds ;).
janulam11 napsal(a):
Ahoj, dnes jsem si označila jako shlédnutý pilot seriálu Halfworlds , u kterého jsou státy Indonésie, Thajsko a Filipíny. V mapě mi zčervenaly jen Thajsko a Filipíny a počet zemí se zvýšil o dvě. Když ale na tu bílou Indonésii kliknu, vypíše se mi 1 vyzkoušený seriál - Halfworlds ;).
Opraveno.
Fruiko napsal(a):
Opraveno.
Díky :)
Nemám vybarvené Slovensko (ani započítáné v počtu vyzkoušených zemí), ale když na Slovensko kliknu, seriál tam je.
AdaW napsal(a):
Nemám vybarvené Slovensko (ani započítané v počtu vyzkoušených zemí), ale když na Slovensko kliknu, seriál tam je.
Fruiko Mohl by ses na to prosím mrknout, až budeš mít chvilku? 😇
AdaW napsal(a):
Fruiko Mohl by ses na to prosím mrknout, až budeš mít chvilku? 😇
Bo to není Slovensko, ale Československo.
Fruiko napsal(a):
Bo to není Slovensko, ale Československo.
Aha! 😂 To mě nenapadlo. Každopádně díky!
Fruiko , Six Windows in the Desert mi na mapě nezabarvilo Saudskou Arábii, bylo by možné se na to podívat, prosím?