Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já nevím jestli je to chyba, ale hned mě to udeřilo. Když mám shlédnutý dánský seriál, proč se mi nezabarví i gronsko ? :) To je přece dánské ne ? :)
Regisx napsal(a):
Já nevím jestli je to chyba, ale hned mě to udeřilo. Když mám shlédnutý dánský seriál, proč se mi nezabarví i gronsko ? :) To je přece dánské ne ? :)
Tohle mi nějak uteklo. Mají vlastní vládu a právě jeden seriál. Tak jsem je nechal zvlášť.
Ahoj, dnes jsem si označila jako shlédnutý pilot seriálu Halfworlds , u kterého jsou státy Indonésie, Thajsko a Filipíny. V mapě mi zčervenaly jen Thajsko a Filipíny a počet zemí se zvýšil o dvě. Když ale na tu bílou Indonésii kliknu, vypíše se mi 1 vyzkoušený seriál - Halfworlds ;).
janulam11 napsal(a):
Ahoj, dnes jsem si označila jako shlédnutý pilot seriálu Halfworlds , u kterého jsou státy Indonésie, Thajsko a Filipíny. V mapě mi zčervenaly jen Thajsko a Filipíny a počet zemí se zvýšil o dvě. Když ale na tu bílou Indonésii kliknu, vypíše se mi 1 vyzkoušený seriál - Halfworlds ;).
Opraveno.
Fruiko napsal(a):
Opraveno.
Díky :)
Nemám vybarvené Slovensko (ani započítáné v počtu vyzkoušených zemí), ale když na Slovensko kliknu, seriál tam je.
AdaW napsal(a):
Nemám vybarvené Slovensko (ani započítané v počtu vyzkoušených zemí), ale když na Slovensko kliknu, seriál tam je.
Fruiko Mohl by ses na to prosím mrknout, až budeš mít chvilku? 😇
AdaW napsal(a):
Fruiko Mohl by ses na to prosím mrknout, až budeš mít chvilku? 😇
Bo to není Slovensko, ale Československo.
Fruiko napsal(a):
Bo to není Slovensko, ale Československo.
Aha! 😂 To mě nenapadlo. Každopádně díky!
Fruiko , Six Windows in the Desert mi na mapě nezabarvilo Saudskou Arábii, bylo by možné se na to podívat, prosím?