Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Hanichka napsal(a):
Fruiko , Six Windows in the Desert mi na mapě nezabarvilo Saudskou Arábii, bylo by možné se na to podívat, prosím?
Zítra na to mrknu.
Seriál Cypher mi na mapě nezabarvuje Tunis, v seznamu ale normálně je. Předem moc děkuji za nápravu :)
Hanichka napsal(a):
Seriál Cypher mi na mapě nezabarvuje Tunis, v seznamu ale normálně je. Předem moc děkuji za nápravu :)
Opraveno.
Koukám, že do tohoto vlákna přispávám jen já, pardon :D Ale prosím, Fruiko - tento seriál mi nezabarvil Nigérii, šlo by s tím prosím něco udělat? Děkuji!
Hanichka napsal(a):
Koukám, že do tohoto vlákna přispávám jen já, pardon :D Ale prosím, Fruiko - tento seriál mi nezabarvil Nigérii, šlo by s tím prosím něco udělat? Děkuji!
Opraveno.
Fruiko napsal(a):
Opraveno.
Díky!
Seriálová mapa má menší problém se Saúdskou Arábií. Seriály řazené pod správným jménem s dlouhým ú (Saúdská Arábie) nevybarví stát na mapě, ale při rozkliknutí se v seznamu ukazují. Co je pod Saudská Arábie stát normálně vybarví. Šlo by to upravit?
Také se připojuji k příspěvku nade mnou. Seriál Six Windows in the Desert ze Saudské Arábie nevybarvil mapu. Díky